Personlig Proces-Guidning

1377482_711667062196311_1929604841_n

Din personlige proces & guidning

Du og din igangværende livsproces er i fokus!

Savner du overblik og retning? Er du lige nu i en personlig blindgyde, i et eller flere områder af dit liv? Tvivler du på hvilken vej i livet du ønsker betræde fremover?

Mindfulness åbner for vished, og fremmer iboende potentialer

For Mange af de mennesker vi deler Proces-Guidning med, handler det om at finde egen sandhed, retning og mening i livet. sammen integrerer vi de effektive Mindfulness tilgange og redskaber der vil føre dig til en tilstand af overblik og bevidsthed mod dine væsentlige ønsker og valg i dit liv fremover.

6picture eye and soulYCACDLS9KCASEDKFZCA700Y7QCAHPJ4DPCAP2UC5GCAK04VXHCAS0YVO8CAKSA

Glowing & Growing

Hvad brænder du for? Hvad er din vision og mission? hvilke værdier skal dine ønsker næres og udvikles fra? Hvordan opnår du ‘commitment’  og drivkraft til at udleve din indre længsel?  –  Alt det der er vigtigt for dig i dit liv. Vi forankrer os i din nuværende livssituation, der hvor du står,- lige nu, og åbner bevidstheden mod hvor du gerne vil hen. Ved integreringen at de kraftfulde  metoder og tilgange i den Oprindelige Mindfulness essens  vil du støttes i at afdække, hvad du oplever forhindrer dig i at nå dine ønsker for ændring, og i at materialisere dine drømme og også eventuelt betræde en ny livsvej.

Grundlæggende temaer vi deler med vore klienter:
  • Hvordan opdager jeg mine hæmmende overbevisninger og skjulte unyttige mønstre
  • Hvordan genfinder jeg mere livsgnist og glæde?
  • Hvordan gennemskuer og mindsker jeg stress i hverdagen
  • Hvad er det præcis, jeg ønsker i mit liv?
  • Hvordan opnår jeg mine ønsker og drømme?
  • Hvordan bliver jeg bedre til at sige til og fra, så disse ønsker og mål derved vil udfoldes?
  • Hvordan finder jeg ind til min dybeste essens

Eksistentielle valg

Eksistentielle valg vedrører hele din eksistens  Vi bliver til som mennesker via de valg, vi foretager livet igennem. Denne ‘frihed’ medfører ofte en eksistentiel ængstelse og søgen efter meningen med livet. For hvad er meningen med livet, og hvordan overvinder man eventuel modløshed, rastløshed, fortvivlelse og tomhed?

Få adgang til din iboende intuition og visdom 

Du har frihed og selvbestemmelse over dit eget liv.  Det er udelukkende op til dig at styre dit liv i en ønsket retning. Opfattelsen af frihed, mulighed og selvbestemmelse er variabel, og ubevidst tager vi ofte personliget afgørende valg, udfra ønsker omverdenen har til os. Der er intet galt i at opfylde omverdens ønsker til os. Det afgørende er at blive fuldstændigt bevidst omkring hvilke belæg der fører  frem til vor valg.  Alle valg har konsekvenser, både de store som de små. Og dette både på kort og på langt sigt.

Bevidste valg er stærke valg

Henvend dig gerne for yderligere informationer, og lad mig vide hvilke krav og forventninger du har til din Personlige Proces Guidning.

Jeg ser frem til at høre fra dig
Kærligst Jeanne

Kontakt/Besatilling

Skriv en kommentar