Konkurrence – VIND DIT LIVS REJSE

Vind dit livs rejse

Magi, Afstresning, Eventyr, Udfoldelse og Udvikling
    Mindfulness/Yoga & Helse/Velvære Getaway på Bali

51161422_1753002844804035_8230439794895749120_n

ec58963a7a0abe4c24ad87305ee1ca09--tattoo-fish-tattoo-set

Konkurrence

“Too Blessed To Be Stressed”
Bali

Deltag i konkurrencen om et gratis
Mindfulness/Yoga Adventure og Seminar på Magiske Bali

Se hele den fantastiske oplevelse her

 3 – 12 April 2020 – Påsken

Betalende deltagere er automatisk deltagende i konkurrencen

Udtrækningen er vilkårlig, – Den næste vinder udtrækkes  1-2 2020

 

Du er deltagende ved

1 . Del & like denne side – eller/og F.B. opslaget

2. Skriv til os nederst på siden hvad denne Mindfulness Getaway vil betyde for dig, og dit liv fremover, eller for en du ønsker at nominere til dette magiske og personlige eventyr.

Vi har modtaget over 4000 svar på vor sidste konkurrence – Alle henvendelser er med i udtrækningen. Din kommentar er meget værdsat, selvom den er skjult.

 Ved deltagelse tilmelder du dig Mindfulness Institutes nyhedsbrev

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vor autentiske tilgang til Mindfulness aspektet, åbner dig i at komme hjem –
skridt for skridt…

Dit Tropiske Bali Eventyr Inkluderer:

– Diplomgivende Advanced Mindfulness Seminar (45 timers undervisning)
– 200 siders undervisnings kompendium
– Seminar undervisning i den oprindelige Mindfulness filosofi og strategi, blandt andet indeholdende, hvad vi i vor tid i talesætter som – åndedrætsbevidsthed, skyggearbejde, personlig projektion, mentalisering, tilknytningmønstre og den universelle genspejlingsteori m.v.
– Den originale – og fulde Mindfulness tilgang – Step by step, vejen til større bevidsthed, – indre og ydre harmoni og lykke.
– Compassion indførsel og praksis – en naturlig og afgørende del af original Mindfulnes strategi
– Evig adgang til Guidede – originale Mindfulness meditationer, Body-scaning, Stress forbyggelse, Energiløft m.v.
– Åndedrætsbevidsthed, Hatha og Kundalini Yoga og Energihealing.
– 2 X daglig Hatha og Vinjata yoga undervisning
– Aroma Yoga
– Yoga Nidra (dyb afslapnings process)
– Stilheds dag
– Certificering
– 9 overnatninger i din helt egen private – eller delte luksus indlogering
– Fristende og sund morgen og frokost buffet, plus aftensmenu incl. drikkevarer.
– “Juicing” – 3 daglige Power Juices (frivilligt)
– Power & Brain Foods – Spirulina, Cia, Havtorn, Gudji m.v. (Frivilligt)
– Indførsel i Chakra cleansing og energiløft
– Indførsel i – og opskrifter på, Guddommelig naturlig helse, velvære og skønhedspleje
– 6 timers styrkende Spa og helse behandlinger
– Sacred Balinesisk Cacao Ceremoni – Ren Kakao forener højre og venstre hjernehalvdel – Og balancerer din feminine og maskuline energi
– Fremstilling af blomster offergaver
– Deltagelse i smuk tempelceremoni
– Personlig velsignelse af balinesisk ypperstepræstinde
– 2 eventyrlige heldags udflugter – Blandt mange magiske oplevelser det fantastiske Elefant tempel, og den Yoga i den mindeværdige solopgang på Sanur strand
– Rigtig god tid til adskillige andre uforglemmelige oplevelser.
– Konkrete og personlige redskaber til straks – og fremover at styrke din vej, til et bevidst, kærligt, passioneret og powerfuldt liv – Moment by Moment
– Drømme Pris – Alt incl. Early Bird 9700,-kr (Minus fly og transfer).
 
Du har 10 dage til din rådighed,- derved har du også rigelig ledig tid til at opfylde dine Bali drømme – Udforske kunstgallerier, unika butikker, markeder, håndværk, unikke spisesteder, templer og kulturelle museer i både Ubud, og omkring Bali.Minus Flybillet og transfer til Retreat området.
Dette banebrydende Mindfulness Getaway koncept, er et diplomgivende Mindfulness Seminar, et kraftfuldt livgivende personligt Retreat der vil åbne for, og lade dig integrere essensen af DIG – via original Mindfulness i dit liv.
Du overgiver dig til den indre forløsning, og til oplevelsen af ro i sjælen, der gør at du kan trække vejret frit. Seminaret er endvidere  fundamentet for din eventuelle videre uddannelse som Unique-MindMentor.
Ved at lade din personlige historie indramme af denne indsigtsgivende kundskab, opleves hvordan du kan forholde dig til, og anvende alt det du ved på en helt anden og styrkende måde. Dette i de smukkeste og mest autentiske Mindfulde rammer.
Du er velkommen til at kontakt os for reservation til dit Mindfulness eventyr,
via kontaktfeltet nederst på sitet, eller på Mail jeannetorres@live.dk

========

6 pladser 3-12 April 2020 (Påsken) 
9 pladser 10-19 Oktober 2020 (Efterårsferien)

========

Se her, hvad du kan glæde dig til
på dette Livstransformerende
Advanced Mindfulness Getaway

=======

                   

Dette Retreat-Seminar er også din mulighed for at undervise i Mindfulness på niveau 1.

Du vil blandt andet kunne undervise i indførslen i den grundliggende Mindfulness psykologi, de universelle love og de 9 Niveauer for selvindsigt og selvudvikling – Vor iboende evne til åbningen af et bevidsthedsstyrket, glædes,- meningsfyldt liv.

Medfører dette seminar, at jeg bliver
MINDFULNESS INSTRUKTØR?

Det første stadie i Mindfulness Spektret: Dette Advanced Mindfulness vil medføre den psyko-Fysiologiske, Psyko-biologiske, Psyko-Neurologiske, Psyko-Mentale, og psyko-spirituelle forståelse og oplevelse af elementerne i Mindfulness, og vil udgøre fundamentet for at kunne integrere disse til fulde i dit eget liv.
På Seminaret modtager du værktøjer og viden til at kunne fastholde og udvikle din personlige fremdrift og vækst, via din Mindfulde praksis.
Du vil desuden lære at mestre den grundlæggende videreformidling af det lærte, og dine personlige oplevelser og erfaringer med Mindfulness.
På det praktiske og teoretiske plan, indvies du blandt andet i ” Mindful inquiry” en afgørende undersøgende metode, der åbner for din dybere sandhed, og støtter andre til at “se” deres,  Dette ved at kunne se bagved og – transformeres igennem vor sårbarhed – så modløshed, modstand, vrede – og alle vore naturlige forsvars og overlevelses-strategier opløses.

Du vil evne at guide via autentisitet og reel viden – ind i Åndedræts Bevidsthed, “Deep Listening”, “Deep Seeing”, de forskellige Mindfulness meditationer, Mindful Bodyscanning, Walking Awareness, Yoga Asanas. – Ligesom du modtager værktøjer og materiale, til at tilrettelægge og gennemføre undervisning i det tillærte Mindfulness på fundamentalt niveau.
Det betyder med andre ord, at du ved fuld deltagelse, vil kunne kalde dig Mindfulness instruktør på Trin 1.

Udover din egen vækstning, vil denne diplomgivende læring og egen erfaring, gøre dig kompetent, til at videreformidle din viden omkring Mindfulness, som en del af en større psykologisk, pædagogisk eller/og psyko-spirituelle viden og tilgang. – Dette som komplementering i din personlige udvikling, vækst og livskraft .

Din kundskab vil udover din egen berigende oplevelse, på naturligvis have positiv indvirkning på dine familiemæssige, faglige og alle andre relationelle forhold.  
 

Lidt om formen i Equanimity Seminaret –
Advanced Mindfulness 

Advanced Mindfulness, er en tilgang, der  som mange andre visdomstraditioner, anderkender vore 9 niveauer for selvindsigt, og vor iboende evner for personlig vækst, styrket livsberigelse, livsglæde og livskapacitet.
Mindfulness traditionen anvender 10  Mindfulde trin, til at åbne for vort voksende selvindsigtsniveau,- evnen til at opdage, og forholde os til os selv, på et stadigt stærkere bevidstheds og værens plan.

Vor tilgang på Seminar delen af dette Retreat er “Advanced” Mindfulness.-
Denne autentiske tilgang, giver os muligheden for at åbne vor personlige Mindfulness proces, med den oprindelige intension,- at gå dybt ind i opdagelsen, og forståelsen af vore individuelle karakterer, og derved opdagelsen af vore individuelle essentielle styrker  .
Denne tilgang vil medføre en konkret tilgang og oplevelse af vor mulighed for at vokse i glæde, styrke, mod og energiniveau som menneske, via vor direkte oplevelse af, vort stadigt højnede niveau for selvindsigt, og indsigt i særdeleshed.
Helt kort fortalt bliver du ført på en bevidsthedsrejse i 10 plan, der vil løfte dig fra niveau til niveau i selvindsigt og personlig “udsigt” og impowerment.
Hvis du har ønske om professionalisere dig som Mindfulness instruktør, life Guide og Stress Mentor, eller Mindfulness Master Mentor på professionelt niveau, er dette Seminar mulighed og adgang til optagelse på vor videregående Advanced Mindfulness uddannelser.

Vore to videregående
Advanced Mindfulness Uddannelser

Vi tilbyder to professionaliserende uddannelser:

Trin 2 – Teacher Training: “Unique-MindMentor”

Her uddannes du til Mindfulness Instruktør, Stress Mentor og Personal Mindfulness Life Guide.

Trin 3 – Education Master: “Unique-MindMaster & Caunseler

Her videreuddannes du til at uddanne fra,- Trin 1. Equanimity Seminare (retreat- og Trin 2, hvor du uddanner vore nye lærer til Mindfulness Instruktører, Stress Mentorer og personlige Mindfulness Guider.

Jeg glæder mig dele dette Eventyr med dig

==============

Vind her dit Magiske Advanced Mindfulness Seminar & Retreat

Rejse inspiration

Oplev Balis Magiske Strande, Bjerge, vulkansøer Jungle og betagende Risterasser

 

lumbung-family-room

Varme hilsener Jeanne

115 svar til Konkurrence – VIND DIT LIVS REJSE

  1. Line Soelberg siger:

    PTSD, kronisk stress og en trafikulykke har givet mig kamp til stregen de senere år. Jeg har selv forsøgt at meditere mig tilbage til et sind og en krop i balance, hvilket desværre ikke er lykkes mig. Det resulterer i dårlig søvn, mareridt, smerter og en noget nær umuligt kamp for at komme ned i vægt, så jeg kan jeg føler mig hjemme i mit sind og i min krop.
    Jeg har tidligere dyrket meget mindfulness – det var en dybt implementeret del af mit liv, som jeg desværre kom ud af efter en ulykke. Det vil betyde ro i mit inderste, søvn, større livsglæde, overblik i hverdagen, nemmere ved sociale relationer og at jeg vil kunne være mere til stede overfor de mennesker i mit liv, som betyder så uendeligt meget for mig.
    Jeg vil naturligvis gerne afsted så hurtigt som muligt, men vil være dybt taknemmelig, hvis jeg er så heldig at vinde en plads – uanset tidspunkt.

  2. Nils Skaun siger:

    Jeg vil gerne deltage i oktober

    Jeg har mediteret i årevis og dyrket yoga de sidste 6 år
    Det vil betyde meget for en ældre herre at komme med på rejsen

  3. Nils Skaun siger:

    Jeg har mediteret i årevis og dyrket yoga …..
    Jeg har læst alt på denne side og det ville betyde meget for en ældre mand at komme til Bali

  4. Angela Ruth Jacobsen siger:

    Kære Jeanne. Jeg ville elske at vinde en plads på dette fantastiske Bali eventyr i april 2019! Min veninde Helena og jeg taler ofte om, hvor godt det var at være med på retreat i Thailand. Det betød ikke kun dejlige minder og oplevelser, men også at hverdagen blev lettere at håndtere, og at vi kunne forebygge stress. Desuden lærte jeg så meget om livet og mindfulness 🙂 Temaerne her lyder også så spændende. Hvis jeg eller min veninde vinder, så har vi aftalt, at vi deles om omkostningerne for den anden, så vi begge to kan komme afsted sammen igen. Varme hilsener Angela

  5. Marianne søndergaard siger:

    Kære Jeanne
    Jeg har igennem mange år arbejdet intens med mit indre, og gør det stadigvæk. Det har og er et fuldstændig guddommelig eventyr, med alt som hører sig til, jeg har arbejdet med gamle oplevelser fra tidligere inkarnationer, udlignet og været igennem dybe traumer og kampe og smertlig kama, og har også oplevet fantastisk mennesker, væsner og sjæle, og dyb glæde og kærlighed. jeg har lært mig selv at kende, og ved hvem jeg er, og er nu ved at være klar til at komme ud i verden og give, hjælpe folk med at åbne op for deres kraft og hjælpe dem igennem samme transformation som jeg har gået igennem. Derfor vil det være med stor kærlighed og glæde at vinde dette fantastiske kursus/Uddannelse , og tage dette i de fuldstændig guddommelig omgivelser, og at jeg kan give læren videre til andre er jo fuldstændig fantastisk. Det vil være en drøm. Kærligst Marianne

  6. Gitte Frydensberg Lauritsen siger:

    Jeg er for nylig blevet tilkendt flexydelse. Forud for det er gået mange år med at holde mig på arbejdsmarkedet trods kroniske smerter.
    Jeg troede, det ville være en lettelse, at blive tilkendt et flexjob, men det er faktisk først nu, det går op for mig, at mit liv faktisk ikke helt er “mit” mere – det er også kommunens. Det har været meget stressende for mig, og jeg er nu sygemeldt. Jeg ville bruge retreatet til at finde tilbage til min styrke 🙏🏻 Hvis jeg vinder må det gerne være i oktober💕

  7. Ragna Jakobsen siger:

    Hvis jeg vinder bliver jeg enormt glad, og turen på Bali ville være livgivende for mig.

  8. Gitte Lauritsen siger:

    Jeg har nu været sygemeldt i 1 1/2 år, med kroniske smerter. Smerterne har jeg haft i mere end 15 år, men det er nu ikke længere muligt for mig at være en del af det ordinære arbejdsmarked. Jeg bruger mindfulness og yoga til at holde mit sind og krop i balance. Denne rejse vil være endnu et skridt til at lærer mere om håndteringen af min skrantende krop og sind.

  9. Sussie Skousen siger:

    Åhh sådan et ophold ville betyde alt for mig,, Både fordi det ville skabe mere ro i mit liv som aktiv musikunderviser og musiker at lære dette her,, men også fordi mine vintre plejer at være lidt af en kamp at komme igennem.Det ville være vidunderligt at være deltager her på denne rejse..Kærligst Sussie Skousen

  10. Luise Birk siger:

    🍀

  11. Helena siger:

    Hej
    Jeg er lige kommet ud af et 8 år langt forhold, hvorefter jeg har fundet ud af en masse ting om min ekskæreste jeg aldrig har vidst, jeg ønsker at kunne give slip på disse tanker om hvordan han egentlig har behandlet mig, og bare bevæge mig fremad mod mit nye job med skønne kollegaer og nye eventyr, og bare kunne nyde det istedet for at lade mig tynge ned af tanker om min ekskæreste som efterhånden burde betyde ingenting for mig. Vi havde 8 år hvor jeg troede vi havde det godt, og jeg troedejeg kendte ham, jeg ønsker at tage det med jeg har lært fra min oplevelser med ham, og kunne lærer af det istedet for at det skal ødelægge min dag, når han popper ind i mit hoved

  12. Trine Blach Jørgensen siger:

    Kære Jeanne

    Dette ophold vil være et kærligt gensyn med Bali, som jeg har utrolig mange gode og smukke oplevelser fra. Derudover vil det være en vidunderlig gave til mig selv efter nogle år, hvor jeg har været mere i modstand med mig selv og omverden end i medvind. Så det vil betyde indre og ydre ro.

    Kærlig hilsen Trine

  13. Else Mose Damgaard siger:

    Kære Jeanne
    Denne rejse kunne være svaret på mine bønner 🙏 Jeg har gennem hele mit liv arbejdet på at komme helt hjem til og i mig selv – og få ryddet op i min store og smertefulde rygsæk. Dette kunne være en kæmpe stor gave og en hjælp til at komme meget nærmere mit mål for mig selv og mit mål om at kunne hjælpe andre ❤️

  14. Randi Mie siger:

    Jeg har altid elsket sol og varme.
    Mit liv har været lige rigeligt turbulent, så at vinde en sådan tur ville være en god overgang til en mindfull livstil.
    Jeg tror den eneste måde dette kan lade sig gøre for mig, er ved at vende de gamle triggere ryggen og starte på en frisk et sådant lækkert sted.

  15. Annette Petersen siger:

    Hvis jeg vinder denne rejse, vil jeg blive en bedre vejleder og rådgiver for de borgere som jeg arbejder med og som har brug for støtte i livet

  16. Monica Friis Wøldike siger:

    Kære Jeanne

    Hvad ville sådan et ophold betyde for mig….??? Ro, nænsomhed og indre kærlighed som jeg forhåbentlig ville finde rum, højt til loftet og ikke mindst tid til at nå ind til.
    Ellers tør jeg ikke drømme om hvilken guddommelig rejse denne retreat kan gi. Drømmer om at ind mester lære indre ro, nænsomhed og nærvær & medbringe det videre i mit liv….specielt til mine børn som jeg har så meget at lære og ligeledes lære af. Er alene med dem, enke på tredje år og jeg synes til tider at forælder til 8årig og tvillinger på 4 i et 24-7, 365-conceptet inderst i hjertet gør….. Har ikke lige ord for hvad det gør… Drømmer blot om en pause på mere end et døgn, der ligeledes ville kunne gi effekt resten af mit og børnenes liv ❤
    Tak for sådan en fantastisk mulighed 🙏

  17. AnneMette Elmelund siger:

    Kære Jeanne.
    Det lyder som en helt vidunderlig rejse – både i den ydre og indre verden – og det ville være en fantastisk gave, at vinde den!

    Jeg har gennem de sidste 10 år dyrket yoga og meditation – og jeg forsøger ligeledes, at praktisere mindfulness i min hverdag. Men det er ikke altid helt let og i nogle perioder går det bedre end i andre. Denne rejse vil give mig en unik mulighed for, at lære og udvikles – og for at få skabt en praksis, som jeg kan fortsætte med når jeg er hjemme igen fra Bali. Derudover vil jeg også kunne anvende min nye viden og erfaring med mindfulness, i mit arbejde som jordemoder. De gravide og de fødende har brug for at mærke ro og nærvær – både fra deres jordemoder, men mindst lige så vigtigt, i dem selv. Det ville være fantastisk, hvis netop denne rejse, kunne bidrage til mere mindfulde fødsler!

    Jeg krydser både fingre og tæer
    – og ønsker glædelig jul 😃🍀🙏🏻❤️

  18. Caroline Eriksen siger:

    Hola. Jeg ønsker å dra til Bali for å oppleve Bali og meg selv på Bali. Og ved å forstå og akseptere meg selv på Bali, gir jeg den samme muligheten til andre på Bali- som igjen gjør verden til et bedre sted (på Bali) Aloha- Caroline

  19. Joan Ostenfeldt siger:

    Hej Jeanne
    Det ville være fantastisk at komme på en sådan tur til Bali. Jeg vil det så meget at jeg har lavet et vision board med mine ønsker, og dette er med på mine visioner. Jeg dyrker af og til lidt yoga og er blevet så glad for det. Især har det givet mig meget ifm. min stress og depression, og en sådan fokuseret tur med egenomsorg vil være det helt rigtige at kunne forkæle mig selv med. Jeg rejster med rygsæk i Asien i 1992 og var bl.a. på Bali og lige siden har det været mit helt store ønske at komme tilbage den denne vidunderlige ø og dens mennesker.
    De bedste hilsner
    Joan

  20. annkristingrdhl siger:

    Tenk å vinne en reise til paradis samtidig som jeg lærer meg metoder for å takle daglige smerter som har sittet fast i meg de siste 30 år, siden før jeg ble 20. Jeg har tro på at en virkelig innsikt og forståelse av mindfullnes vil være et viktig verktøy for meg i min utvikling til spiritull prest. Jeg ønsker å bruke mindfullnes i mitt møte med andre mennesker og gjerne lære andre denne veien til indre ro, velvære og selvutvikling.

  21. Charlotte Iversen siger:

    👌🌾det vil brede mange gode ringe i vandet – vil gerne gøre mere af det jeg virkelig nyder og formidle det videre både i det store og i det små 🍀👌🌾

  22. Conni Henriksen siger:

    Hej Jeanne.
    I går sad jeg og så på drømmerejsen i påsken 2017 – plus flybillet til Bali.
    Hvis jeg ikke vinder – overvejer jeg at melder jeg mig til 3.1.17 så må vi bare håbe den sidste plads ikke er solgt Turen vil helt sikkert tilføre mit liv meget kvalitet; håber på at få udvidet min kropslige intergritet og styrket min forbindelse til mine chakraer.
    Ps: Jeg undre mig over at det fremgår at min kommentar er værdsat – selvom den er skjult – jeg kan da se de andres kommentar?

  23. Lene Bjørnstjerne siger:

    Ønsker mig denne tur inderligt, lige for konstateret PTSD og belastnings diagnose. Denne tur lyder som den perfekte vej fremad for mig….så der kommer balance i krop og sind❤️😘🙏

  24. hilsen fra norge siger:

    Heisann! Jeg har en meget travel høst og vinter, jeg skal åpne et trivsel og velværestudio i Februar 2017. Dette studio skal ha organisk og naturlig fokus, og selvfølgelig fred og ro. For meg ville det derfor vært helt supert om jeg kunne ta med meg Magiske Advanced Mindfulness inn i dette konseptet. ❤ Også ville det vært fantastisk for meg selv å "lande" på Bali etter at studioet er åpnet, og jeg kan senke skuldrene ❤ Om jeg vinner ville det vært supert, om jeg ikke vinner så vil jeg allikevel være med, har sendt påmelding til deg på mail 🙂

  25. Mathilde siger:

    Kære jeanne,
    Jeg ønsker mig brændende at vinde dette retreat til et af de vigtigste mennesker i mit liv – min mor. Min mor er vores klippe og har været der for os igennem hårde perioder i vores liv, hun har lyttet, været der for os og måske vigtigst af alt lært os redskaber som ruster os til livets helt store udfordringer. Hun har selv gennemlevet ufattelige ting i hendes liv og hun fortjener derfor om nogen denne oplevelse. Det sidste års tid været en stor udfordring på mange plan for hende heriblandt helbredsmæssigt, men også mentalt da min bror gennemgår store udfordringer, hvilket for enhver mor er ulideligt at være vidne til. Vi står sammen som en stærk trekløver, men at kunne give hende denne oplevelse for livet ville røre mig meget dybt og det vil med garanti også røre hende der dyrker selvudvikling på højt plan og fortjener ro i krop og sind. Havde jeg haft pengene til det, havde jeg købt en plads til hende på stedet, da jeg synes hun fortjener magien fra mindfulness

  26. Helle Melina Pedersen siger:

    Jeg vil nominere min datter Mandy Maria Elmeskov. Hun er syg og udfordret på mange planer. Hun kunne virkelig bruge et kærligt mindfulness og meaningfulness retreat på Bali. Både hun og hendes lille familie ville komme styrkede videre, hvis hun kunne få styrke til at møde sig selv i sit liv.

  27. Kirsten siger:

    Ihh….hvor ville jeg gerne vinde dette retraite :::Bali ser sååå fantastisk ud …og jeg vil kunne booste mit helbred…<3

  28. Kirsten siger:

    Ih hvor ville jeg gerne vinde dette retraite, er sikker på det ville kunne booste mit helbred….Love Bali ( har dog aldrig været der He he …:)

  29. Ditte Eriksson siger:

    Jeg ønsker at vinde fordi jeg er begyndt at tro på at jeg fortjener det ☺ er startet på en super svær, sej og smuk proces, hvor jeg er ved at finde og heale mig selv. Jeg er ved at forstå at jeg skal prioritere mig selv og at det er okay, og at jeg ved at sige ja til mig selv og mærke mine egne behov og grænser også bedre kan hjælpe og være der for andre. Det er en læring som har taget mig mange smertefulde oplevelser at nå frem til og nu hvor jeg er begyndt eller prøver at integrere den i mit liv, kommer den udover mig selv også mine børn til gode, mine nærmeste familie og venner og faktisk også de

    mennesker jeg arbejder for og med. Hvis jeg kommer med på retratet, tror jeg på at det vil forankre sig og at jeg vil blomstre. Jeg havde faktisk planlagt at gøre det i sommers, men valgte endnu en gang at prioritere mine børn. En god ven sagde efterfølgende, at mine drenge var landet et godt sted og at hun havde håbet jeg havde gjort noget for mig selv. Det kostede en sygemelding mere før jeg forstod det, jeg er som sagt godt igang med en proces og det her vil være en fantastisk gave og stort skridt på vejen ❤ Ditte

  30. Ditte Eriksson siger:

    Jeg ønsker at vinde fordi jeg er begyndt at tro på at jeg fortjener det ☺ er startet på en super svær, sej og smuk proces, hvor jeg er ved at finde og heale mig selv. Jeg er ved at forstå at jeg skal prioritere mig selv og at det er okay, og at jeg ved at sige ja til mig selv og mærke mine egne behov og grænser også bedre kan hjælpe og være der for andre. Det er en læring som har taget mig mange smertefulde oplevelser at nå frem til og nu hvor jeg er begyndt eller prøver at integrere den i mit liv, kommer den udover mig selv også mine børn til gode, mine nærmeste familie og venner og faktisk også de mennesker jeg arbejder for og med. Hvis jeg kommer med på retratet, tror jeg på at det vil forankre sig og at jeg vil blomstre. Jeg havde faktisk planlagt at gøre det i sommers, men valgte endnu en gang at prioritere mine børn. En god ven sagde efterfølgende, at mine drenge var landet et godt sted og at hun havde håbet jeg havde gjort noget for mig selv. Det kostede en sygemelding mere før jeg forstod det, jeg er som sagt godt igang med en proces og det her vil være en fantastisk gave og stort skridt på vejen ❤ Ditte

  31. Medina siger:

    Kære Jeanne,

    Jeg har ikke lyst til at være hudløs ærlig lige hér, men åbner mig meget gerne, hvis jeg skulle få den FANTASTISKE mulighed for dette retreat! Ville elske muligheden for den balance og kickstart til at komme “ovenpå” ❤️

    Så hermed et lod i puljen herfra 🙂

  32. Heidi Baur Nielsen siger:

    Kære Jeanne.
    Lyder som et ophold jeg ville nyde og kunne bruge i min travle hverdag. Prøver lykken, så må vi se 😉
    Nameste fra Heidi

  33. Laura siger:

    Det ville gøre underværker i min dagligdag at komme med på det skønne retreat!

  34. 🌺 Tak – deltager gerne

  35. Anni Kruse Østergaard siger:

    Kære Jeanne.
    At opleve Bali og at komme på et retreat, har været på min ønskeseddel i mange år nu. Jeg er under uddannelse til Terapeut og har samtidig fuldtidsjob. Dette på 4. år nu og nu kan jeg mærke at jeg er ved at køre træt i krop og sjæl. Har svært ved at mærke mig selv og mit hvorfor. Nu er dagene mere blevet en kamp om at nå igennem dem…. Og det gør ondt at miste forbindelsen til sjælen….og det der er større end mig. Min krop er tung og træt ligesom mit sind. Vil så gerne have mulighed for at skabe forbindelse til min indre kilde og mærke mit kald og se min livsvej.
    Mange kærlige hilsner fra Anni

  36. Jeg er træt, sådan for alvor træt og en smule slidt i kanterne. Jeg trænger til en tur i opladeren, så jeg igen kan finde den indre ro, glød og gnist… Så jeg har overskud til at være mor til en problem ramt teenager og alle mine skønne klienter. Jeg elsker at tage mig af og hjælpe andre, og ved at jeg er kommet som vejviser og lys bærer. Men må sande at jeg må tage mig lidt af mig, og er sikker på denne tur vil være den vildeste hjælp og gave til MIG 💖

    Kærligst Abi

  37. Tina Marie Nielsen siger:

    ❤️ Tak for denne fantastiske mulighed for at kunne udvikle mig på et endnu dybere plan, så jeg kan opfylde min drøm om at undervise børn i mindfulness og yoga. Jeg er vokset op i en familie med en far, der drak for meget. Jeg var meget påvirket af familiens situation. Var ofte ked af det og fortvivlet. Jeg var meget forvirret og havde en masse forskellige følelser indeni, som jeg ikke kunne sætte ord på eller rumme. Derhjemme talte vi aldrig om følelser, så jeg lukkede mig inde i en bobbel og lod som om, at alt var ok. Det var det ikke, og jeg ville ønske, at jeg var blevet set og mødt i mine følelser. Jeg ved, at mange børn har det svært. Både derhjemme og i institutionerne. Derfor ønsker jeg at kunne give dem et frirum, hvor jeg kan forkæle dem og få dem til at smile 🙂 Jeg ønsker også at afholde mindfulness for forælder/barn, for at skabe en dybere connection mellem barnet og forælder. Jeg føler mig klar til at springe ud i det, men kan mærke, at en uddannelse i mindfulness vil være en god støtte på vejen dertil. Love & Light Tina-Marie ❤️

  38. Dorte Lyhne siger:

    Jeg håber at vinde dette da jeg igennem nogle år har lidt og fortsat lider af voldsomme søvnproblemer, stress og angst. Jeg håber at kunne få bragt så meget ro i mit liv, at jeg fortsat kan få mit arbejds- og privatliv til at hænge sammen uden at blive mødt af mine egen stress og angst.

  39. Karen Vestergaard siger:

    Jeg vil ønske at vinde dette “gudinde-dommelige” ophold i smukke omgivelser, og med fokus på fordybelse, fuld tilstedeværelse, og indre kraft.
    Jeg har været i intens udvikling de seneste 5 år, – hvor jeg kan mærke mig selv bedre, og stå ved mig selv. En del af min udvikling indebar brystkræft, og at turde vælge konventionel behandling fra, og stole på min krop vil mig det godt. Lige nu gør ryggen meget opmærksom på sig selv, og det vil være en smuk gave at blive forkælet med dette.
    💗

  40. Jan Sirsbæk Siggaard siger:

    Kære Jeanne.
    Er helt nede med Stress. Tror rejsen kunne ændre mit liv. Syntes at mit liv er problematisk. Kunne vildt godt tænke mig en pause, væk fra hverdagens udfordringer.

    Varme hilsner Jan.

  41. Lene Holm siger:

    ❤️Åh hvor ville det være en gave uden lige.❤️
    Jeg er i gang med en kamp tilbage efter svær stress og kronisk sygdom. Jeg er selvstændig og måtte give afkald på vikar pga økonomien. Det har været ubeskrivelig dyrt at være selvstændig og syg for min virksomhed. For min familie❤️
    Yoga og meditation gør en stor forskel for mig i min hverdag. Det giver slip på spændinger og tankemylder. Jeg bliver hver dag lidt klogere på min krop.
    ❤️En rejse som denne vil være min drøm efter flere hårde år, men særligt det sidste hvor min optiker er på barsel. Hun kommer med fornyede kræfter i feb. Jeg glæder mig til igen at have en skøn kollega i min dagligdag, men også til muligheden at give slip. ❤️ En pause for krop og sjæl❤️ En smuk gave for krop og sjæl❤️

  42. Christa siger:

    Jeg er ved at falde i et sort hul og selv om jeg har mange gode redskaber og tro på universet og jeg gør hvad jeg kan for at hjælpe andre – får jeg ik rigtigt taget tid til at lade op…og de sidste mange år har godt nok været udfordrende , Så kan mærke jeg snart er flad og jeg er gået lidt i stå. Så jeg kunne virkelig godt trænge til en kæmpe vitamin skud af ro glæde forkælelse sol farver og dejlig mennesker at tale med livet om ❤️ åhhh det ville være vidunderlig ❤️
    Ønsker jer alle som skal med en vidunderlig rejse indre som ydre 🌺
    Tak for de dejlige billeder jeg nød dem virkelig dem ser fantastisk ud😊

  43. Tanja Hartington siger:

    Kære Jeanne ❤
    Uden tvivl det vil kunne betyde ikke mindre en alting for mit liv og mig og alle dem der berører mit liv, da det ligeledes ville bruges til / smitte af på dem. Efter så mange års ubalanceret et liv, som desværre (som så mange andre) ikke er selvvalgt, men som jeg blev født ind i. Et liv som jeg har valgt skal bruges til at hjælpe andre, men først må jeg hjælpe mig selv for at kunne gøre en virkelig forskel for andre. Jeg må selv i balance og være i et med mig selv, min krop, mit sind og alt omkring mig, men jeg mangler lige det sidste skub for at nå dertil og lige præcis det lille skub, men med så stor betydning kan denne getaway give mig (og derved dem omkring mig)
    Som så mange andre er jeg barn af alkoholikere med tunge ar på lrop og sjæl… og dette skal og vil jeg bruge konstruktivt og til at hjælpe så mange over på den anden side som muligt ❤

  44. Henriette Sidse Skou siger:

    Kære Jeanne

    Min første kommentar gik vist ikke igennem, så jeg prøver igen og tak for muligheden for at deltage 😊

    De seneste år har været meget hektiske og 2016 slår alt, så et retreat som dette ville hjælpe mig til at finde tilbage til mig selv og få ro indeni.
    Jeg har før haft daglig rutine med meditation, men er faldet helt af hesten og kan ikke rigtig komme på den igen.

    Kærlig hilsen Henriette

  45. Henriette Sidse Skou siger:

    Kære Jeanne
    Tak for muligheden for at deltage i denne konkurrence 🙏
    De sidste par år har været temmelig hektiske og 2016 slår nok alt.
    Jeg har tidligere brugt meditation dagligt, men er faldet ud af vanen og har så svært ved at komme tilbage til den. Så at kunne deltage på et sådant retreat, ville give mig muligheden for at komme tilbage i vanen og finde ind til mig selv igen.
    Ha’ et vidunderligt efterår ❤️
    Kærlig hilsen Henriette

  46. Hej Jeanne

    Hov min første kommentar er åbenbart ikke kommet med, så jeg prøver her igen 💜

    Tak for en vidunderlig mulighed for at vinde dette fantastiske ophold 💜

    Jeg vil såå gerne med for at lære mere om mindfulness, så jeg kan komme endnu nærmere min sjæls højeste potentiale og ikke mindst bedre at kunne hjælpe andre med deres rejse og udvikling. Jeg har i en del år arbejdet med mig selv og min udvikling på forskellige måder og med sjælerejse og ser dette som en mulighed for at komme endnu dybere. Vi har alle brug for hjælp nogen gange og jeg er sikker på at dette retreat ville kunne hjælpe mig endnu længere, så jeg med rette vejledning også kan hjælpe og guide alle de smukke sjæle omkring mig på vores smukke jord 💚

    Hvis det ikke bliver mig der vinder vil jeg gerne nominere min bedste veninde som jeg er sikker på er min soulmate og som jeg ved også ville have godt af at komme med for at hjælpe med hendes udvikling 💜 Min veninde hedder Nadja Simone Hansted Friis 💜

    Masser af kærlighed din vej 💜💜💜

  47. LJ siger:

    Kære Jeanne
    Jeg tror Denne tur vil betyde mere for mig end jeg selv tør håbe på. At jeg forhåbentlig kommer bedre i kontakt med mig selv , komme hjem med ny energi til at tage kampen op mod den stress, depression og angst jeg har levet med de seneste år . Jeg ville få den bedste start på en ny forbedret tilværelse 🙌🏼 er sikker på jeg vil blive en bedre kæreste og veninde 🙏🏻 et bedre jeg ❤️
    Jeg har haft meget svært ved de seneste år at finde min plads og finde ud af hvem jeg er, er ikke i tvivl om at den her rejse vil hjælpe mig rigtig godt på vej !
    Jeg føler mig mere klar end nogensinde til en forandring for sind og krop ! 🌸

    🍀

  48. Jeg ville såå gerne med for det lyder som en helt fantastisk mulighed for at komme nærmere på min sande potentiale og min sjæl. Jeg arbejder på min udvikling i forvejen men vi har alle brig for hjælp undervejs på vores rejse 💜 Hvis ikke det bliver mig DDR er den heldige håber jeg FET ok jeg nominere min veninde og soulmate som jeg har kendt siden 4-5 års alderen og som selv er igang med hendes forvandling 💜 Masser SF kærlighed din vej 💜💜💜

Skriv en kommentar