Konkurrence – VIND DIT LIVS REJSE

Vind dit livs rejse

Magi, Afstresning, Eventyr, Udfoldelse og Udvikling
    Mindfulness/Yoga & Helse/Velvære Getaway på Bali

51161422_1753002844804035_8230439794895749120_n

ec58963a7a0abe4c24ad87305ee1ca09--tattoo-fish-tattoo-set

Konkurrence

“Too Blessed To Be Stressed”
Bali

Deltag i konkurrencen om et gratis
Mindfulness/Yoga Adventure og Seminar på Magiske Bali

Se hele den fantastiske oplevelse her

 3 – 12 April 2020 – Påsken

Betalende deltagere er automatisk deltagende i konkurrencen

Udtrækningen er vilkårlig, – Den næste vinder udtrækkes  1-2 2020

 

Du er deltagende ved

1 . Del & like denne side – eller/og F.B. opslaget

2. Skriv til os nederst på siden hvad denne Mindfulness Getaway vil betyde for dig, og dit liv fremover, eller for en du ønsker at nominere til dette magiske og personlige eventyr.

Vi har modtaget over 4000 svar på vor sidste konkurrence – Alle henvendelser er med i udtrækningen. Din kommentar er meget værdsat, selvom den er skjult.

 Ved deltagelse tilmelder du dig Mindfulness Institutes nyhedsbrev

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vor autentiske tilgang til Mindfulness aspektet, åbner dig i at komme hjem –
skridt for skridt…

Dit Tropiske Bali Eventyr Inkluderer:

– Diplomgivende Advanced Mindfulness Seminar (45 timers undervisning)
– 200 siders undervisnings kompendium
– Seminar undervisning i den oprindelige Mindfulness filosofi og strategi, blandt andet indeholdende, hvad vi i vor tid i talesætter som – åndedrætsbevidsthed, skyggearbejde, personlig projektion, mentalisering, tilknytningmønstre og den universelle genspejlingsteori m.v.
– Den originale – og fulde Mindfulness tilgang – Step by step, vejen til større bevidsthed, – indre og ydre harmoni og lykke.
– Compassion indførsel og praksis – en naturlig og afgørende del af original Mindfulnes strategi
– Evig adgang til Guidede – originale Mindfulness meditationer, Body-scaning, Stress forbyggelse, Energiløft m.v.
– Åndedrætsbevidsthed, Hatha og Kundalini Yoga og Energihealing.
– 2 X daglig Hatha og Vinjata yoga undervisning
– Aroma Yoga
– Yoga Nidra (dyb afslapnings process)
– Stilheds dag
– Certificering
– 9 overnatninger i din helt egen private – eller delte luksus indlogering
– Fristende og sund morgen og frokost buffet, plus aftensmenu incl. drikkevarer.
– “Juicing” – 3 daglige Power Juices (frivilligt)
– Power & Brain Foods – Spirulina, Cia, Havtorn, Gudji m.v. (Frivilligt)
– Indførsel i Chakra cleansing og energiløft
– Indførsel i – og opskrifter på, Guddommelig naturlig helse, velvære og skønhedspleje
– 6 timers styrkende Spa og helse behandlinger
– Sacred Balinesisk Cacao Ceremoni – Ren Kakao forener højre og venstre hjernehalvdel – Og balancerer din feminine og maskuline energi
– Fremstilling af blomster offergaver
– Deltagelse i smuk tempelceremoni
– Personlig velsignelse af balinesisk ypperstepræstinde
– 2 eventyrlige heldags udflugter – Blandt mange magiske oplevelser det fantastiske Elefant tempel, og den Yoga i den mindeværdige solopgang på Sanur strand
– Rigtig god tid til adskillige andre uforglemmelige oplevelser.
– Konkrete og personlige redskaber til straks – og fremover at styrke din vej, til et bevidst, kærligt, passioneret og powerfuldt liv – Moment by Moment
– Drømme Pris – Alt incl. Early Bird 9700,-kr (Minus fly og transfer).
 
Du har 10 dage til din rådighed,- derved har du også rigelig ledig tid til at opfylde dine Bali drømme – Udforske kunstgallerier, unika butikker, markeder, håndværk, unikke spisesteder, templer og kulturelle museer i både Ubud, og omkring Bali.Minus Flybillet og transfer til Retreat området.
Dette banebrydende Mindfulness Getaway koncept, er et diplomgivende Mindfulness Seminar, et kraftfuldt livgivende personligt Retreat der vil åbne for, og lade dig integrere essensen af DIG – via original Mindfulness i dit liv.
Du overgiver dig til den indre forløsning, og til oplevelsen af ro i sjælen, der gør at du kan trække vejret frit. Seminaret er endvidere  fundamentet for din eventuelle videre uddannelse som Unique-MindMentor.
Ved at lade din personlige historie indramme af denne indsigtsgivende kundskab, opleves hvordan du kan forholde dig til, og anvende alt det du ved på en helt anden og styrkende måde. Dette i de smukkeste og mest autentiske Mindfulde rammer.
Du er velkommen til at kontakt os for reservation til dit Mindfulness eventyr,
via kontaktfeltet nederst på sitet, eller på Mail jeannetorres@live.dk

========

6 pladser 3-12 April 2020 (Påsken) 
9 pladser 10-19 Oktober 2020 (Efterårsferien)

========

Se her, hvad du kan glæde dig til
på dette Livstransformerende
Advanced Mindfulness Getaway

=======

                   

Dette Retreat-Seminar er også din mulighed for at undervise i Mindfulness på niveau 1.

Du vil blandt andet kunne undervise i indførslen i den grundliggende Mindfulness psykologi, de universelle love og de 9 Niveauer for selvindsigt og selvudvikling – Vor iboende evne til åbningen af et bevidsthedsstyrket, glædes,- meningsfyldt liv.

Medfører dette seminar, at jeg bliver
MINDFULNESS INSTRUKTØR?

Det første stadie i Mindfulness Spektret: Dette Advanced Mindfulness vil medføre den psyko-Fysiologiske, Psyko-biologiske, Psyko-Neurologiske, Psyko-Mentale, og psyko-spirituelle forståelse og oplevelse af elementerne i Mindfulness, og vil udgøre fundamentet for at kunne integrere disse til fulde i dit eget liv.
På Seminaret modtager du værktøjer og viden til at kunne fastholde og udvikle din personlige fremdrift og vækst, via din Mindfulde praksis.
Du vil desuden lære at mestre den grundlæggende videreformidling af det lærte, og dine personlige oplevelser og erfaringer med Mindfulness.
På det praktiske og teoretiske plan, indvies du blandt andet i ” Mindful inquiry” en afgørende undersøgende metode, der åbner for din dybere sandhed, og støtter andre til at “se” deres,  Dette ved at kunne se bagved og – transformeres igennem vor sårbarhed – så modløshed, modstand, vrede – og alle vore naturlige forsvars og overlevelses-strategier opløses.

Du vil evne at guide via autentisitet og reel viden – ind i Åndedræts Bevidsthed, “Deep Listening”, “Deep Seeing”, de forskellige Mindfulness meditationer, Mindful Bodyscanning, Walking Awareness, Yoga Asanas. – Ligesom du modtager værktøjer og materiale, til at tilrettelægge og gennemføre undervisning i det tillærte Mindfulness på fundamentalt niveau.
Det betyder med andre ord, at du ved fuld deltagelse, vil kunne kalde dig Mindfulness instruktør på Trin 1.

Udover din egen vækstning, vil denne diplomgivende læring og egen erfaring, gøre dig kompetent, til at videreformidle din viden omkring Mindfulness, som en del af en større psykologisk, pædagogisk eller/og psyko-spirituelle viden og tilgang. – Dette som komplementering i din personlige udvikling, vækst og livskraft .

Din kundskab vil udover din egen berigende oplevelse, på naturligvis have positiv indvirkning på dine familiemæssige, faglige og alle andre relationelle forhold.  
 

Lidt om formen i Equanimity Seminaret –
Advanced Mindfulness 

Advanced Mindfulness, er en tilgang, der  som mange andre visdomstraditioner, anderkender vore 9 niveauer for selvindsigt, og vor iboende evner for personlig vækst, styrket livsberigelse, livsglæde og livskapacitet.
Mindfulness traditionen anvender 10  Mindfulde trin, til at åbne for vort voksende selvindsigtsniveau,- evnen til at opdage, og forholde os til os selv, på et stadigt stærkere bevidstheds og værens plan.

Vor tilgang på Seminar delen af dette Retreat er “Advanced” Mindfulness.-
Denne autentiske tilgang, giver os muligheden for at åbne vor personlige Mindfulness proces, med den oprindelige intension,- at gå dybt ind i opdagelsen, og forståelsen af vore individuelle karakterer, og derved opdagelsen af vore individuelle essentielle styrker  .
Denne tilgang vil medføre en konkret tilgang og oplevelse af vor mulighed for at vokse i glæde, styrke, mod og energiniveau som menneske, via vor direkte oplevelse af, vort stadigt højnede niveau for selvindsigt, og indsigt i særdeleshed.
Helt kort fortalt bliver du ført på en bevidsthedsrejse i 10 plan, der vil løfte dig fra niveau til niveau i selvindsigt og personlig “udsigt” og impowerment.
Hvis du har ønske om professionalisere dig som Mindfulness instruktør, life Guide og Stress Mentor, eller Mindfulness Master Mentor på professionelt niveau, er dette Seminar mulighed og adgang til optagelse på vor videregående Advanced Mindfulness uddannelser.

Vore to videregående
Advanced Mindfulness Uddannelser

Vi tilbyder to professionaliserende uddannelser:

Trin 2 – Teacher Training: “Unique-MindMentor”

Her uddannes du til Mindfulness Instruktør, Stress Mentor og Personal Mindfulness Life Guide.

Trin 3 – Education Master: “Unique-MindMaster & Caunseler

Her videreuddannes du til at uddanne fra,- Trin 1. Equanimity Seminare (retreat- og Trin 2, hvor du uddanner vore nye lærer til Mindfulness Instruktører, Stress Mentorer og personlige Mindfulness Guider.

Jeg glæder mig dele dette Eventyr med dig

==============

Vind her dit Magiske Advanced Mindfulness Seminar & Retreat

Rejse inspiration

Oplev Balis Magiske Strande, Bjerge, vulkansøer Jungle og betagende Risterasser

 

lumbung-family-room

Varme hilsener Jeanne

115 svar til Konkurrence – VIND DIT LIVS REJSE

  1. Dorte Leth siger:

    Jeg har oplevet at være ultimativt stresset, og det har været en lang vej tilbage…meditation, sport, mindfulness, psykolog og jeg fortjener at blive den glade og heldige vinder at at fuldende min rejse ind i harmoni og glædens verden igen.

  2. Rikke siger:

    Kære Jeanne,

    Jeg har levet mit liv indtil nu i en konstant tilstand af stress. Det har givet mig mange problemer gennem tiden, som jeg har forsøgt at løse på bedste beskub. For 6 mdr. siden havde jeg et stress kollaps med efterfølgende sygemelding. Det var her at jeg indså at jeg var nødt til at gøre noget andet. Jeg har siden forsøgt mig med forskellige former for mindfulness og føler at det er den rigtige vej for mig. Jeg ville elske at få muligheden for at komme med på denne rejse og finde endnu mere ro i mig selv.

    Varme hilsner,
    Rikke

  3. Jesper Andersen siger:

    Kære Jeanne,

    Min datter på 29 år har de sidste 8 år agereret karrierekvinde, super mor til mit dejlige barnebarn på 5 år og livsklippe for en mand med store følelsesmæssige vanskeligheder efter en opvækst de færreste burde gå igennem 😦 MEN – hendes batterier er brugt nu!! Hun trænger til at komme i fokus og få skruet ned for al stress i kroppen ❤️

  4. Pia skørslev siger:

    Mit ønske om at deltage er primært for at vedligeholde krop og sind i en kronisk smertesyg krop. Jeg har arbejdet meget med både yoga og mindfulness (er instruktør og uddannet indenfor alt i NLP- også træner), men min krop er så nedbrudt at jeg ikke længere kan give videre til andre. Jeg drømmer om, at jeg kan komme så meget på fode, at jeg ikke længere isolerer mig fra omverden og at jeg kan passe mit skønne frivillige arbejde hos mødrehjælpen på Amager igen. At give og gøre nytte, har stor værdi for mig. Mange hilsner fra pia

  5. Line Soelberg siger:

    Dette kursus/retreat ville gøre en meget stor forskel i min personlige udvikling og forhåbentlig kunne trække mig ud af den skygge jeg føler, at jeg er blevet af mig selv. Få mig tilbage til den ro som det giver at meditere.
    Jeg ville nyde at dele tilværelsen og tilstedeværelsen af mennesker med samme interesse og mål i livet på det personlige plan.
    Det vil være en drøm for mig at komme med og få ro på mit indre igen, ikke mindst så jeg igen kan føle at jeg har noget at give til andre, som har brug for det.
    Kærlig hilsen Line

  6. Linda siger:

    Åhhh… det ville være en kæmpe oplevelse og drøm der går i opfyldelse, at vinde. Har altid gerne villet have et mere indgående kendskab til mindfulness og så er Bali tilmed dét sted, jeg længe har været draget mod og er nysgerrig på at opleve.

    Namasté
    Linda L. Hansen

  7. Linda siger:

    Åhh… det vil være en drøm at få lov at opleve. Jeg har længe ønsket mig et mere indgående kendskab til mindfulness og tilmed er Bali dét sted, som jeg længe er blevet draget mod og nysgerrig på at opleve.

    Jeg vil elske at få denne enestående mulighed.

    Namasté
    Linda L. Hansen

  8. Tville siger:

    Jeg ønsker at nominere Pia sjørslev Nielsen, min veninde, der har brugt Mindfullness og yoga til at holde smerter og stivhed i kroppen, på afstand.
    Hun er den første til at stille op for andre og måske også været alt for god til at tilsidesætte sig selv.

    Varmen og hele temaet vil betyde så uendeligt meget for det skønne væsen

    Kærligt Tville 💜

  9. Gry Holst siger:

    Kære Jeanne
    Min kommentar kom vist ikke med første gang, så jeg prøver lige igen. For jeg må da bare prøve lykken med denne vidunderlige konkurrence.
    Jeg praktiserer selv mindfulness da det passer godt til mit væsen og livsfilosofi. Og det er et perfekt tidspunkt til at bringe mindfulness på et højere plan i mit liv.
    Jeg mener derfor at dette ophold vil være en perfekt mulighed for at skabe mere glæde og velvære både for mig og andre.

    Mange tak for muligheden for at deltage i denne konkurrence
    Håber vi ses på Bali
    De varmeste hilsner Gry

  10. Gry Holst Kensen siger:

    Kære Jeanne
    Tak for muligheden for at deltage i denne vidunderlige konkurrence 🙏🏼💚
    Det lyder som en helt fantastisk og perfekt mulighed for, at gøre en kærlig forskel for mig selv og andre.
    I min egen personlige udvikling arbejder jeg meget selv med mindfulness og det har en fantastisk virkning – Dette ophold er lige i min ånd og vil være en perfekt mulighed for at bringe mindfulness til et nyt og højere niveau i mit liv ❤️✨
    Må heldet være med mig 💚✨🙏🏼

    Kærligst Gry

  11. Kære Jeanne.
    Jeg har følt at mindfullness, var noget som jeg skulle stifte bekendtskab med , så jeg har impulsivt tilmeldt mig uddannelse imens jeg er ledig og på dagpenge. Og det er bestemt det værd 😊Uddannelsen er noget dyr , da jeg er på dimentend sats i dagpenge, men jeg følte at jeg skal noget mere end bare sidde og vente på arbejde. Siden jeg blev uddannet som pædagog i 2008 har der været svært at få arbejde som pædagog. Og jeg føler at mit kald er at hjælpe andre mennesker på den ene eller anden måde. Det kan være dejligt at vinde den rejse, har ikke været ude og rejse i 17 år 😊Jeg ved at mindfullness gør , at den kommer ind til kernen at de ting som vi har lagt låg på og jeg har lagt låg på mange ting igennem årene . Med det resultat at jeg har taget 40 kg på siden jeg var helt ung, de sidste 20 kg røg på da jeg fandt sammen med min ex. kæreste. Jeg savner at finde ind til kernen af mig selv og genfinde den gnist , jeg havde engang og åbnet mit hjerte igen som har været lukket de sidste 10 år . Det blev vist til en lang kommentar 😊Pøj pøj til alle som deltager i konkurrencen og jeg håber at blive en af de heldige 😊Kærlig hilsen Jeanette

  12. Ulla Hjerm Jensen siger:

    Åhh det ville være det mest vidunderlige der kunne ske . Jeg har aldrig været på Bali men har haft stor glæde ud af at mediterer. Det hjælper på alt ! Jeg ville rigtig gerne lærer mere om Mindfuldness og især i dens oprindelige form . Det virker så indlysende rigtigt og meget interessant. Det ville en kæmpeoplevelse og helt sikkert forandre mit liv til det det bedre for altid.
    At kunne videregive det ville være næste step.
    Så jeg sender en bøn afsted.
    Kh Ulla 💟

  13. Tove Eriksen siger:

    Jeg tror det vil indeholde alt hvad jeg drømmer om. Maler nogle billeder som ligner de kommer fra Balia, tror eg vil føle mig hjemme. Jeg glæder mig.

  14. Paul Nordhald siger:

    Hov.. Syntes ikke min kommentar er at se..

  15. Paul Nordhald siger:

    Hvad ville det betyde for mig, hvis jeg vandt?

    Tjo for det første kommer jeg stort set aldrig ud af Danmark. Så det ville være et stort eventyr for mig, med sådan en tur. Dyre rejser som det her, har universet ikke tiltænkt mig økonomisk. Der er andre planer med mig hvad det angår. Men kunne jo være universet for en gang skyld tilsmiler mig. Hvem ved? 🙂

    Mindfulness og yoga er som medicin for min krop og sjæl.. Dyrker selv kundalini til daglig.. Så ved godt hvad jeg kaster mig ud i.. Men ville da blive super glad hvis jeg fik chancen for at vinde den sidste plads.

  16. Janne siger:

    Jeg har altid drømt om sådan en selvforkælelses rejse! Tidspunktet hen på efteråret, når depoterne er ved at være brugte er perfekt. Så tror jeg, at jeg vil kunne klare mig igennem den mørke og kolde tid med ro og overskud.
    Det ville også være fantastisk at rejse med andre ligesindede!

  17. Kirsten Sødergreem siger:

    Hej Jeanne.
    Jeg tror ikke mit svar kom med, så eg prøver en gang til, hvis det bare ikke er for sent.

    Jeg har altid drømt om at opleve det smukke, fantastiske Bali en gang i mit liv. Jeg har tidligere dyrket yoga og meditation, men efter et længere sygdomsforløb har jeg lidt svært ved at genoptage en praksis. Jeg har også fået noget kendskab til mindfulness, og jeg er overbevist om, at min deltagelse i denne rejse vil give mig et løft og et skub til at integrere det bedre og bruge det fremadrettet, måske uddanne mig videre til underviser i det. Det vil også være en dejlig oplevelse at møde andre med den samme indstilling, utvivlsomt en oplevelse for livet.

  18. Kirsten Sødergreem siger:

    Jeg har altid været fascineret af Bali og drømmer om en gang i mit liv at få lov til at opleve den fantastiske, smukke ø. Jeg har tidligere dyrket yoga og meditation, men efter et længere sygdomsforløb har jeg haft svært ved at genoptage en daglig praksis. Derfor tror jeg, at det vil være et kæmpe løft og et skub i den rigtige retning at deltage i denne rejse. Under alle omstændigheder vil det være en oplevelse for livet.

  19. Anette Juhl siger:

    Jeg vil gerne nominere mig selv. At gøre noget godt for mig, min krop og sjæl. Jeg er netop fyldt 50 år, og er stoppet op og må konstatere at jeg fortsat giver og giver og alt for ofte glemmer mig selv og min vej. Jeg ville i den grad profitere af en magisk rejse til Bali. En rejse ind i mig selv, en udviklingens og forvandlingens rejse med det jeg elsker Mindfulness og Yoga. Jeg er klar til åben og klar til eventyr og forvandling.
    Det vil betyde uendeligt for mig at få muligheden for at deltage på denne spirituelle rejse, det vil give mig ro og tid til fordybelse i mig så jeg kan mærke hvilken vej jeg skal gå fremover.

    (Har sendt en gang før, men kan ikke se min kommentar <3)

  20. Maj rabøl Hansen siger:

    Kære Jeanne 😊😊jeg kan sket ikke beskrive hvor lykkelig og taknemmelig jeg ville blive hvis jeg vandt denne healene rejse❤️ Jeg kom slem til skade for 3 år siden.. Jeg brækkede albuen midt over, forstuvede alle mine fingre , håne oghåndled, skadet senerne i mine skuldre , forstuede mine skuldre , krageben og nakke og fik piskesmæld og diskusprolaps 😳😥 jeg har stadig Problemer med mine skuldre , krageben,nakke og min hjerne…en retreat tur til Bali med mindfulness, yoga, ro, smukke rolige omgivelser ville være så healene og fantastisk for mig🙏🙏🙏🙏❤️❤️ Jeg håber inderligt at det er mig , der er den heldige🙏🌾☀️☀️❤️😍 ❤️

  21. Anette Juhl siger:

    Jeg vil gerne nominere mig selv. At gøre noget godt for mig, min krop og sjæl. Jeg er netop fyldt 50 år, og er stoppet op og må konstatere at jeg fortsat giver og giver og alt for ofte glemmer mig selv og min vej. Jeg ville i den grad vokse og heales af en magisk rejse til Bali. En rejse ind i mig selv, en udviklingens og forvandlingens rejse med det jeg elsker Mindfulness og Yoga. Jeg er åben og klar til eventyr og forvandling. At være sammen med andre med samme ønsker og mål vil være en gave i sig selv.

  22. Poul Melchiorsen siger:

    Jeg vil meget gerne nominere min tvillingesøster Methea Mary Taurai Melchiorsen. Hun betyder alt for mig, en meget stor sjæl; ja måske en gudinde. Hun har et spirituelt sind, og jeg ønsker sådan for hende at hun måtte få en oplevelse af den karat. Tusind tak for muligheden 🙂
    Mange hilsner, Poul

  23. Niels Kjello Andersen siger:

    Hej

    • Jannet Egede-Jensen siger:

      Jeg ville give det til min søn som trænger til en pause fra sit travle liv og som har brug for at lære at slappe at i krop og sjæl.

    • Lene Nielsen Nøhr siger:

      Hej jeg vil blive så lykkelig for at vinde da livet har været utroligt hårdt for mig de sidste par år, mistet min søn for snart 2 år siden han blev kun 25 år 😢 Han blev ramt af en svulst i hjernen som ikke kunne fjernes 😢 Jeg kæmper hver dag og små skridt af gangen og lovet ham jeg nok skulle komme videre i livet.. Derfor ville dette give mig så meget på alle mulige måder 🙏🏻 💕 Smukt sted i afholder det 🌞🤗💖

  24. Leo Rantanen siger:

    Smukke Jeanne.Already when I look at the pictures and read about your retreat,tears start burning behind eyelids..Feels like coming home.. I have practised yoga&meditation before,leading sauna gus in different places,also giving massage through couple of years.But had a wake up call 3 years ago,where broke my knee in accident.After rehabilitation
    I can do most of the things,but Soul is crying in silence,for professional guidance.And mindfulness&yoga seems to offer that gift.And how wonderfull,if I could share it on at my work…Thank you.

  25. Helle Dalsgaard siger:

    Hej Jeanne, Det lyder som en fantastisk rejse i oplevelser og indsigt og ville være en dejlig mulighed for at lære mere om mig selv og det at kunne lære at indføre andre i mindfulness.
    Jeg skal starte på Hf (som næsten 50 årig) og har planer om at læse til pædagog/social.
    Jeg syntes det er meget spændende hvilken kraft vi alle indeholder med hensyn til at løfte os selv og andre med mindfulness. Jeg har meldt mig på din workshop som jeg glæder mig meget til.
    Gode sommer hilsner
    Helle.

  26. Lotte Akiko Nielsen siger:

    Dette Yoga og mindfulnessretreat er uden tvivl noget af det nærmeste jeg kommer på min drømmerejse. Jeg vil nyde hvert skridt på den indre rejse med mindfulness og det vil være en tiltrængt pause i en meget stresset og travl hverdag. Et lyspunkt på året og en oplevelse for livet.
    Tænk om man kunne være så heldig at vinde denne fantastiske lodtrækning ❤ Aki

  27. Anne Dorte Kaadt siger:

    Kære Jeanne

    Min forestilling om hvad et magisk mindfulness retreat som dette vil kunne bringe af indre balance, selvkærlighed,energi, ro og styrke til min sjæl er ubeskriveligt. Jeg er en feminin kvinde på 50 år som i mange år har været “god” til at tilgodeset andres behov. Arbejdet for at få tingene til at hænge sammen. Ej fuldt mit hjerte og lyttet til mine indre stemme og ikke mindst haft modet til at føre mine drømme ud i livet. Stå ved en skillevej og er klar til komme ud af min komfortzone

    Min drøm er at vejlede/coache andre i at opnår mest muligt styrke, sundhed og vitalitet i deres liv.
    Med kærlighed og omsorg til mig selv og fordybelse i mindfulness vil der åbne sig en helt ny verden for mig.

    Vil være helt fantastik at være den heldige vinder af det retreat.

    De bedste hilsner og tanker fra

    Anne Dorte Kaadt

  28. Kristina Jensen siger:

    Dette ville være den mest fantastiske gave til mig selv 🙌🏻 efter langt tids stress sygdom og efterfølgende arbejdsskift vil det være dejligt at få hjælp til alle tankerne 🐾

  29. Jeg tror også mit første svar er blevet væk så jeg forsøger igen.

    Det ser så fantastisk inspirerende ud og jeg er sikker på, at det vil være en lise for sjælen og forberede mig på alt det, der venter i det store skifte, jeg står i pt. Jeg har været ramt af stress og har måttet skifte retning efter 10 års arbejde med udsatte unge. Nu skal jeg finde mine nye veje og her vil det passes fantastisk godt. Jeg elsker at rejse både ude og indeni. ❤ 😊 aibm

  30. Dorte Lyhne siger:

    Det kunne være fantastisk at vinde dette ophold. Jeg har haft en periode med meget stress, sygemelding til følge, søvnproblemer og søvnmangel, vægt jeg ikke kan kontrollere samt en del uligevægt i forhold til min mand. Jeg kunne bare så meget bruge nogle gode redskaber til at lære at sige fra, sige pyt men også at sige til på de rigtige tidspunkter. Jeg bruger for meget energi på at please andre i stedet for at tænke på hvad der er bedst for mig. Stress, angst, depression ligger latent og lurer hele tiden i men hverdag….

  31. madmadmeremad siger:

    Kære Jeanne ❤️
    Den her konkurrence må være et tegn!

    Efter at ha’ været til din vidunderlige øjenåbner af en workshop føler jeg at jeg har fundet min videre færd i mindfulness… HER er det jeg har søgt!
    Så nu må jeg sende et ønske ud og se om jeg bliver mødt ❤️

    Jeg har en baggrund forankret i den “anden lejr”… MBSR mindfulness. Et 8 ugers kursus løftede en lille flig af noget større og jeg blev hjulpet ud af det psykiatriske system og fik snuset en SMULE til en åndelighed og min nysgerrighed var vakt.
    Der mangler bare noget i “den lejr”. Det hjalp du mig med at få bekræftet i din workshop. Jeg har brug for at komme til roden af mindfulness og jeg tror at du og oprindelig mindfulness, vil være det perfekte valg og den rette sti for mig.

    Min historie er fuld af misforståelser for hvad der skete med mit sind for 10 år siden.
    Fejldiagnose (Bipolar/Unipolar lidelse/depression) og antidepressiv medicin har været en del af mit liv fra 2006-2014. Gennem mindfulness og meditation har jeg kæmpet mig tilbage. Mit faglige liv (grafiker) gjorde det svært (stresset branche!) og først i 2014 da jeg endegyldigt sagde farvel til den branche, begyndte lyset for alvor at komme ind i mit liv.
    Min fremtid ser jeg være et virke, hvor jeg gennem mindfulness & meditation kan hjælpe andre med at styre uden om samfundets “kassesystem” og ind i at mærke deres essens.
    Jeg håber og krydser alt og sender et stort ønske ud i universet om at blive hjulpet på vej ind i oprindelig mindfulness ❤️ Det vil gøre så stor en forskel for mig og min fremtid at få lidt hjælp på vejen…

    Kærlig hilsen Charlotte

    • Kære Jeanne.
      Jeg har følt at mindfullness, var noget som jeg skulle stifte bekendtskab med , så jeg har impulsivt tilmeldt mig uddannelse imens jeg er ledig og på dagpenge. Og det er bestemt det værd 😊Uddannelsen er noget dyr , da jeg er på dimentend sats i dagpenge, men jeg følte at jeg skal noget mere end bare sidde og vente på arbejde. Siden jeg blev uddannet som pædagog i 2008 har der været svært at få arbejde som pædagog. Og jeg føler at mit kald er at hjælpe andre mennesker på den ene eller anden måde. Det kan være dejligt at vinde den rejse, har ikke været ude og rejse i 17 år 😊Jeg ved at mindfullness gør , at den kommer ind til kernen at de ting som vi har lagt låg på og jeg har lagt låg på mange ting igennem årene . Med det resultat at jeg har taget 40 kg på siden jeg var helt ung, de sidste 20 kg røg på da jeg fandt sammen med min ex. kæreste. Jeg savner at finde ind til kernen af mig selv og genfinde den gnist , jeg havde engang og åbnet mit hjerte igen som har været lukket de sidste 10 år . Det blev vist til en lang kommentar 😊Pøj pøj til alle som deltager i konkurrencen og jeg håber at blive en af de heldige 😊Kærlig hilsen Jeanette

  32. Jette Molise Petersen siger:

    Det vil give mig indre ro og overskud til at komme videre ovenpå et forløb med kræftoperation og kemo. Jeg skal til at finde en ny måde at leve på med risikoen for tilbagefald. Mit liv vil aldrig blive det samme, mine værdier er ændret for altid. Nu vil jeg bestræbe mig på at søge glæden, kærligheden og roen i livet. Håber yoga kan blive et godt redskab på den vej, jeg skal gå nu. Og hvis det foregår på Bali, ja, så vil det være fuldstændig magisk.
    Kærlig hilsen
    Jette Molise

  33. Vibeke gadeberg siger:

    Det er det jeg har ledt efter …..
    Bali
    Yoga
    Mindfulness
    Tak tak tak
    Jeg er med 🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚

  34. Line lyager møller siger:

    Jeg har i nogen tid følt mig draget mod Bali.
    Jeg er nysgerrig og ønsker mig af hele mit hjerte at opleve jeres mindfullness retreat.
    Ønske ønske….håbe håbe…
    Kærlig hilsen Line

  35. Åh. Dette retreat vil kunne bane vejen endnu dybere ind i de rødder og den krop jeg har så svært ved at connecte grounded nok med.
    Jeg er sikker på at jeg vil blive ført dybt ind i mig selv og ind i retrætens ånd og Balis rytme og det udløser allerede bare her en lysende piblende ekstase i mine celler… jeg vil hjem. Jeg vil slippe. Jeg vil åbne. Jeg vil være.

    Jeg er.

    Soul be with me ❤

    Jeg lever et hektisk liv som selvstændig erhvervsdrivende iværksætter og knokler lige nu alt for meget. Ideerne er p.t. min vej til frihed men sindets skaberrod forhindrer mig i at vende hjem.
    Det er dette denne retræte vil kunne gøre for mig.

    Tak alene for muligheden med konkurrencen her.
    Kærlige hilsner Christina Viderup Eriksen

    • jeannetorres siger:

      Kære Christina,

      Tak for din smukke og hudløse kommentar –
      Heldigvis skal du kun vente 2 dage på svar…..

      Varme varme hilsener Jeanne

      • jeannetorres siger:

        Kære Rigmor,

        Tak for dit indlæg – Depressioner er drænende….
        Jeg ønsker for dig at du finder en vej til lyset, om ikke her, så ved jeg at Mindfulness er Lampen….

        Varme hilsener Jeanne

  36. Rigmor Sofia Sommer siger:

    Jeg har i 23 år kæmpet med tilbagevendende depressioner og har haft et liv uden lyst til at leve i de ofte meget lange perioder. Jeg kunne virkelig drømme om at blive forkælet og få næring til sjælen.
    Hilsen Rigmor Sofia Sommer

  37. Dorete B. Thomasen siger:

    hej Jeanne, Jeg ønsker at vinde fordi jeg ønsker at få meditiation ind i mit liv igen og pga en langvarig hjernerystesle ikke kan overskue ret meget,pg a daglige hoevdpiner osv og så er jeg på sygedagpenge, så økonomien gør at det ikke er realistisk selv at betale. Jeg har tidligere mediteret lidt men kom fra det fpor flere år sieden og nu er jeg virkleig i underksud og har brhov for hjælp til at komem tilabge til et sted hvor jeg kan få ro med mine smerter og min krop. Så ja vil meget gerne vinde dette, og stoler på at universet vil give mig det hvis det er det rette tidspunkt og elelrs ønsker jeg den der får det det største tillykkke. Hislen Dorte

  38. Michelle Bierdaszkiewiez siger:

    Kære Jeanne.
    Hvor kunne det dog bare være fedt at vinde dette.. 😍🙏🏻 Jeg blev virkelig inspireret af dit foredrag i onsdags, denne mindfullness verden er utrolig spændende.. Jeg går dagligt og kæmper med at være mig. 😕 Ved jeg er en god person, men alligevel har jeg det med at handle dumt og ikke have tillid til nogen andre mennesker, hvilket især går over mit parforhold 😔 Har oplevet mange dårlige ting, i mit korte 25årige liv. Mistet min storebror, blevet svigtet af min alkoholiske mor igen igen. Har sat sine spor må man sige. Mærker jeg tydeligt nu, hvor jeg er blevet ældre. Jeg tror på at mindfullness vil kunne hjælpe mig med at finde mig selv igen og give mig balance og en indre ro, som jeg virkelig længdes efter ❤️ Håber jeg bliver den heldige vinder .. Ville give mit liv så meget mere mening.

    Kærlige hilsner fra Michelle

  39. Miriam Marie møllergaard siger:

    Hej Jeanne

    Tak for en opløftende workshop jeg var på.. Meget berigende 🙂
    Magi- eventyr- udfoldelse-udvikling ih lyder jo næsten for godt til at være sandt og tænker hvis dette er som du også beskrev på workshoppen vil jeg ikke lade den chance gå mig forbi og vil rigtig gerne nominere mig selv til dette retreat.. Min intuition siger mig at dette vil betyde en ny begyndelse og nærmest et helt nyt liv.. Du skrev tidl. I en mail at tingene resonere inden i en selv og ja vil give dig helt ret, kan godt mærke jeg har en masse der vil ud, og har prøvet men kan også mærke jeg mangler en del værktøjer og redskaber til dette.. Har læst en del selvhjælpsbøger da jeg har været igennem et sygdomsforløb og 3 operationer der har påvirket mig, og tror at sådan et retreat under din vejledning kan skabe det for mig min sjæl og krop har brug for.. En ny start begyndelse på lykken i at være.. Jeg takker for at du giver denne mulighed til andre og mig der kunne få stor glæde af det., 🙂 tak
    Mhv Miriam møllegardbr

    • jeannetorres siger:

      Kære Miriam,
      Tak for din autentisk interesse i den oprindelige Mindsfulness på workshoppen igår,- det var en fornøjelse.
      Jeg medgiver dig at for at integrere Mindfulness i sin tilværelse. er det oplagt at der guides ind i redskaber og den dybere forståelse af stoffet,
      for at forståelsen af vor vor egen mentalitet og psyke lander på de rigtige hylder.

      Rigtig meget held og lykke med konkurrencen

      Varme hilsener JeaNNE

      • jeannetorres siger:

        Kære Miriam,
        Tak for din autentiske interesse i den oprindelige Mindsfulness på workshoppen igår,- det var en fornøjelse.
        Jeg medgiver dig at for at integrere Mindfulness i sin tilværelse. er det oplagt at der guides ind i redskaber og den dybere forståelse af stoffet,
        for at forståelsen af vor vor egen mentalitet og psyke lander på de rigtige hylder.

        Rigtig meget held og lykke med konkurrencen

        Varme hilsener Jeanne

  40. Katrine siger:

    Det vil helt sikkert give mig mere ro, bedre koncentration, mere nærvær og afhjælpe min stress som jeg har i øjeblikket. Kunne være så skønt at vinde da jeg de sidste mange år har haft en masse personlige udfordringer herunder sorg over min fars død mm. Håber at jeg er den heldige

    • jeannetorres siger:

      Kære Katrine,

      Tak for din dejlige deltagelse i Advanced Mindfulness Workshoppen i onsdags – Det var så skønt at opleve at du og veninden overhovedet ikke havde travlt med at komme hjem. Jeg håber at aftenen gav stof til dybere eftertanke – omkring din stress….

      Mange varme hilsener Jeanne

  41. Niels Kjello Andersen siger:

    Med mindre denne konkurrence kun er for kvinder, vil jeg meget gerne nominere mig selv. Jeg har været syg i alt for mange år, men er så småt ved at vende tilbage til livet; Føler jeg i den grad har brug for lære mindfulness og finde indre fred.
    Men når jeg ønsker at deltage handler det også om nogle andre ting.
    En clairvoyant sagde engang dette mærkelige, at min sjæl var en kvinde.
    Engang en nat i Wien, så jeg på mærkelig vis min sjæl afspejlet, en kvinde….
    Og når jeg periodevis kommer i kontakt med min essens, oplever jeg en kærlighed som er ekstremt feminin i kvalitet.
    Selv om jeg ikke forstår at jeg er inkarneret som mand denne gang, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at har jeg en indre gudinde, så ønsker jeg at møde hende.
    Derfor vil jeg utroligt gerne med til Bali. Tusind tak for muligheden!
    Mange hilsner, Niels

    • jeannetorres siger:

      Kære Niels,

      Tak for din dejlige og åbne kommentar – Dette Advanced Mindfulness Seminar-Retreat er specifikt til kvinder,
      Jeg håber at der vil åbne sig en mulighed for dig – og din indre gudinde på et senere tidspunkt, jeg vil rigtigt gerne møde dig.

      Varme hilsener Jeanne

  42. Pernille siger:

    Hej Jeanne
    Det lyder som en virkelig smuk rejse som jeg vil elske at kunne få muligheden for at være en del af 🌺 For at styrke både min krop og mit sind ❤️ Og så har jeg altid drømt om at opleve Bali, da jeg er buddhist, men aldrig har haft muligheden for at opleve et buddhistisk land/ø, så det vil være en stor oplevelse 🕉
    ❤️-lig hilsen Pernille

    • jeannetorres siger:

      Åhh Pernille,
      Jeg under dig af hele mit hjerte at du vil opleve den Buddhistiske kultur. Hele tilgangen og mindsættet, det hele falder på plads når vi står midti afsmitningen af næstekærlighed – medfølelse – taknemmelighed – og harmoni….

      Varme hilsener Jeanne

  43. Maria siger:

    Kære Jeanne, mit svar er lidt anderledes. Jeg har aldrig bevidst dyrket mindfulness, jeg har aldrig dyrket yoga. Men jeg har en uro i kroppen og en følelse af at mangle nogle redskaber til at hvile i hvor jeg skal hen og hjælpe mig til at finde en vej til mere balance. Jeg arbejder til daglig som selvstændig, og er glad for at jeg har taget det skridt. Men jeg vil gerne blive bedre til at leve en mere bevidst hverdag. Jeg har svært ved at tyde om man skal have nogle forudsætninger for at deltage. Hvis man ikke skal, håber jeg at vinde denne chance for at lære mig selv bedre at kende:)
    Rigtig dejlig dag,

    • jeannetorres siger:

      Kære Maria,

      Så nærmer vi os dagen for udtrækningen for frit ophold og deltagelse på det Magiske Advanced Mindfulness Seminar og retreat på Bali.
      Som selvstændige erhversdrivende har vi et særligt stort behov for indre ro, overblik, intuition, energi, tålmodighed og indre styrke,-
      Mindfulness styrker alle disse Menneskelige iboende kvaliteter – Jeg under dig virkeligt at komme med….

      Varme hilsener Jeanne

  44. kizomba2016 siger:

    Hej Jeanne (ved ikke lige hvad der sket men mit svar kom ikke igennem første gang- så prøver igen!)
    Det her lyder som et drøm… Stedet, mulighederne, samvær, tid til at finde sig selv… Et eventyr for livet- som handler om at finde kærlighed, fred, fokus… Med sig selv og andre fantastiske Kvinder ❤️❤️ At vinde dette rejse ville være det bedste der kunne sker længe og i de næste mange år 😂 Som enlige mor er der ikke særlig mange muligheder for fri tid og “mig-tid”, man knokler med arbejde, barn, skole, madpakker osv og alt går så stærk 😔 Det er nemt at glemme sig selv og blive ved med at vente for den rigtigt tidspunkt… Men hvornår er det? Måske er det nu… Man kan altid drømme sig væk 😌😌 kan se mig selv vågne op i sådan et sted, sammen med andre kvinder som leder efter sig selv, vi rejser sammen ind til os selv, gå lange tur, dufter og oplever naturen på en helt andet måde, vi taler, vi hører og lærer, vi vokser, og vi kommer tilbage, ikke som nye men som bedre, som hele mennesker, som mennesker med mere mod og mere fokus, som tør at sige hvad de føler og hvad de ønsker sig…. Ahhhhhh Held og lykke til alle som deltager❤️❤️ Må vi alle få den mulighed, hvis ikke nu, så en dag!! Og tak til Jeanne for at gøre det her muligt!!❤️

    • jeannetorres siger:

      Kære Daniella
      Tak for din varme kommentar
      Ja som du skriver – alle burde have chancen for at opleve et livstransformernede Eventyr.

      Vinderen bliver vilkårligt udtrukket 1-7 2016

  45. Daniela Horta siger:

    Den øjeblik jeg så opslag, kunne jeg mærke ind i mig at dette var noget min indre havde brug for… En rejse som ikke handler om hvor vi tager hen i verden- men om at kigge indeni- at lære at høre sig selv og finde ro… ❤️ Det ville være en ære at komme afsted og være en del af dette oplevelse!

  46. Lolita Solsikke Christensen siger:

    Kære Jeanne,
    Denne rejse vil være endnu et skridt i min selvhelbredelse af diskus prolapser i nakken.
    Jeg brugte Body SDS, healing, yoga og meditation til at genvinde førligheden.
    Kærlig hilsen
    Lolita Solsikke

    • jeannetorres siger:

      Kære Lolita,

      Det ville være et healende ophold for dig på alle plan, at deltage på dette Advanced Mindfulness Retreat og Seminar.

      Jeg ønsker for dig at du vinder.

      Varme hilsener Jeanne

  47. susanne jensen siger:

    Hej ❤
    Denne rejse ville være perfekt i forlængelse af min lange rejse igennem krop og sjæl. Denne fornemmelse af ro og balance, som strømmer ud fra billederne, ville være den healende kraft, som jeg har brug for …

  48. Kære Jeanne,
    Wauw hvor lyder dette retreat fantastisk! Jeg er selv stor fan af mindfulness samt alle former for yoga og jeg er imponeret over, hvor stor en forskel det kan gøre for ens sind. Jeg føler mig fyldt med livsglæde, lykke og ro. Jeg ønsker derfor ikke at vinde denne tur til mig selv, men derimod til min mor. Hun er 54 år og har lidt af stress så længe jeg kan huske. Siden hun startede på mindfulness og yoga for 5 år siden, er det kun gået fremad. Hun er nu tilbage som folkeskolelære, efter ét års sygemelding – hvilket jeg er rigtig glad for! Hun har dog meget svært ved at komme helt oven på. Hun tager til alle de gratis foredrag om mindfulness hun kan komme til og hun er kæmpe fortaler, for at få det implementeret i folkeskolen. Hun er den bedste mor man kunne ønske sig og hun, trods egne problemer, er der altid for en, hvis man har brug for hjælp. Jeg ville bare ønske hun snart fandt ’cluet’ til hvordan hun kan hjælpe sig selv.
    Jeg håber derfor inderligt at hun vinder denne tur, da jeg tror denne oplevelse kunne blive livsændrende for hende.
    Tak for din opmærksomhed. De kærligste hilsner,
    Malou

  49. Hanne Eskerod Madsen siger:

    Jeg trænger sådan til at få sluppet de sidste, svære ting. At få muligheden for fordybelse – og så på smukke Bali. Jeg får hjertebanken ved tanken, og ønsker inderligt jeg får muligheden.

    De bedste hilsner fra Hanne

    • jeannetorres siger:

      Kære Hanne,

      Så er der blot 1 uge til udtrækningen af den fri deltagelse på det absolut Magiske Advanced Mindfulness Seminar-Retreat på Bali Oktober.

      Må heldet være med dig

      Varme hilsener Jeanne

  50. Sofia Sølvig Jensen siger:

    Kære Jeanne.
    Jeg ØNSKER SÅ meget at få mulighed for at være med på denne rejse 💓 Tror det vil gøre det nemmere at bo i min krop — som har været og er noget af en udfordring en del år nu. 🤒 Kærlig accept og balance i krop sind og ånd er mit fokus 🙏

    • jeannetorres siger:

      Kære Sofia
      Tak for din deltagelse – og din personlige kommentar.
      Jeg sender dig og din vej varme tanker

      Vinderen bliver vilkårligt udtrukket d.1-7

      Varme hilsener jeanne

Skriv en kommentar