Zenergy Earth Jevelry – Et smukt og personligt redskab, til styrkelse af din harmoni & healing & helhed

ZENERGY
Earth Jewelry

Empowered By Nature 

64693908_1955684037869247_9093791954411454464_n 

Også vor tidsalder er fascineret af,
og overbevidst omkring den vibrationelle videnskab

Kollektion

77088852_10217962334467634_899357420113887232_n64692312_1953638441407140_704374700968509440_n

ec58963a7a0abe4c24ad87305ee1ca09-tattoo-fish-tattoo-set.jpg

“Because of their unique geometric patterning – configuration of natures orders – crystals, precious and semi-precious stones are able to tap into universal energy patterns and frequencies in every human, in ways that science is only beginning to discover and understand
– Dr. Richard Gerber –

Se den fulde indførsel i ædle sten og krystaller via Mindfulness Vejen her

Naturlige semi-ædelsten indholder iboende kræfter der styrker vore individuelle muligheder og egenskaber som menneske. 


Ædle sten og krystallers healende og styrkende egenskaber “lithoterapi”, er anderkendt og anvendt igennem historien i årtusinder.
Ældgamle tekster omkring denne naturlige lov, findes over hele verden. 
Tidernes visdom ligger i dvale i Ædle Sten og Krystaller.
I dem ligger en naturlig skabt vibrationel kraft, til brug i nutiden – og fremtiden. Ædle Sten Og Krystaller har indkapslet naturens visdom, helbredende kraft og magiske energi …

Alle vores ZENERGY Earth Stone Smykker er autentisk aktiveret og velsignet ved de nøjagtigt samme åndelige initationer og spirituelle processer Indiens mest oplyste mestre har anvendt siden tidernes morgen.

Denne autentiske aktiveringsproces gør Dit ZENERGY Earth Jewelry smykke, til et potent værktøj til styrkelsen af din eventuelle personlige praksis, og/eller ved at du bærer smykket, en kanal for den dybere aktivering af dit højeste potentiale.

74460865_2230695447034770_5519169924687200256_n64692312_1953638441407140_704374700968509440_n

ZENERGY
Earth Jewelry

 Åbner dig for dine spirituelle livs-aspirationer,
og støtter dig i at udleve dine ønsker for livet,

ZENERGY Earth Jewelry er fremstillet og baseret på fundamentet af flere tusinde års visdom omkring viberation, frekvens og energetisk balance. Denne spirituelle videnskab er naturens eget bærende princip – Alt Er Energi – og alt energi i naturen, er både opretholdt og balanceret af en helt unik viberation (bølgelængde).

Uden disse mangeartede naturlige vibrationer ville intet eksistere. Dette er tilfældet for enhver form for substans overalt i universet. Alt i universet eksisterer som noget fysisk i vor verden, netop på grund af dets unikke vibrations frekvens. Earth Stones forstærker og leder vor naturlige stærke individuelle, og den absolutte universielle “Life Force-energi”.

Fremstilling af Zenergy Earth Jewelry

Zenergy Earth Jewelry bliver fremstillet fra tusindeårige visdoms traditioner, af kærlige hænder på den guddommelige Ø Bali. Vort Bali projekt støtter enlige mødre – og deres børn, til et givende og værdigt liv.

Vi er alle unikke væsener – netop grundet vor viberation

Som alt andet i universet har vi mennesker også helt unique vibration der udgør en specifik frekvens, vi operere (lever) i . Denne er både det afgørende og det subtile grundlag for, hvem vi er – hvorfor vi er som vi er – og gør som vi gør. Vores vibrationer (vor frekvens) er altid resultatet af mange forskellige slags påvirkninger igennem livet.

Du er altid hel – Dit flow i livet kan være mere eller mindre stærkt 

Når du er uden formåen til at ændre på en bestemt situation, manifestere hvad du inderligt ønsker, eller transformere områder i dig selv – og i dit liv, er det aldrig fordi du, mangler noget, eller du ikke er god nok. Du gør altid og hele tiden det bedste du kan – det er en grundpræmis for mennesket.

Dit personlige smykke

Dit personlige ZENERGY Earth smykke, er symbolsk med den genererende, forstærkende og ledende viberation – styrken i stenen, fra dit valg af Earth Stones,
Vore Earth Stones er katalysator for viberationer der styrker dine ønsker i at leve, og skabe fra din personlige essens.
Altid i pagt med DU ER og indeholder vejen, til alt hvad du ønsker fremelsket i dig selv – og manifesteret i din verden!

Videnskaben Bag Ædle Sten & Krystal Healing

Lithoterapi (krystal healing) er blevet anvendt gennem historien i årtusinder, og disse gamle tekster findes over hele verden, og brugt af et utal af kulturer. Begrebet af vibrationer fra ædle sten og og krystaller som guider, helbredende redskaber, afsendere og modtagere af energi, var – og er blevet anerkendt af mange forskellige kulturer igennem tiderne. Hvorfor har har ædle sten og krystaller været så højt beskattet siden civilisationens morgen?

Videnskab, Påvirkelighed & Din Egen Oplevelse

Formen og strukturen af ​Ædle sten og krystallers atomer giver noget, som vi som mennesker ikke har – en næsten perfekt og konstant vibrationsfrekvens. Alt i universet er i specifik vibration. Krystaller og ædle sten er unikke i den forstand, at de har en stærk og uændret fysisk struktur.

Hver krystal og sten vibrerer eller pulserer energi med en pålidelig og stabil hastighed eller “dominerende oscillatorisk hastighed” (DOR). Denne vibrationsfrekvens bestemmes af stenens og krystallens interne struktur, sammensætning og farve. Gennem princippet om på vibrationsmæssig påvirkelighed, når du tillader en sten eller krystal i dit energi felt, interagerer dennes konstante og urokkelige frekvens med din egen energi og bringer denne ind i en mere afbalanceret tilstand.

Din Natyrlige Tilstand Er Balance!

Når din krop – og dit sind er i den naturlige tilstand, arbejder dine celler, dine organer, din hjerne og dit sind i naturlige og stærke vibrationsfrekvenser, hele dit system arbejder sammen, og agerer som en symfoni, der er harmoniseret og støttende. Når din krop er i en tilstand af ubehag og dit sind falder i en tilstand af automatisering, vil dine vibrationsfrekvenser være statiske, kaotiske eller/og disharmoniske. Ved at du bærer ædle sten og krystaller på ​​din krop, vil du støttes i at bringe dine fysiske og energetiske krop (sind og spiritualitet), tilbage i en tilstand af balance, klarhed og styrke.

ESSENTIALS – tips til brug af dit ZERNERGY Earth Stones                      

* Få kendskab til stenenes energi i dit ZENERGY smykke  – Læg specielt mærke til dit smykkes effekt på dig, specielt de første dage du bærer dette. Vær opmærksom føl og lyt til de fysiske fornemmelser, følelser, tanker og budskaber, der kommer til dig.

* Sov med dit ZENERGY smykke hver nat – bær dit armbånd eller placer dit Mala smykke (halskæde) i nærheden af ​​kroppen. Under din søvn kan dit smykke gøre det energetiske “tunge løft” uden nogen bevidst indsats fra din side.

* Mediter med dit ZENERGY Earth Smykke  – Når du forbinder med dine sten ved hjælp af hensigt under meditation, kan et skift i vibrationsfrekvens, der fører til dyb heling på alle niveauer, finde sted.

* Bær dit ZENERGY smykke hver dag med dig – Vær opmærksom på dit energiniveau og dine mentale og følelsesmæssige tilstande – og din adfærd. Bemærk, hvordan du føler og agerer, når du møder dine kendte stressorer og benspænd i livet.

* Lav en drømme journal – Efterhånden som du bliver mere afbalanceret og åben, vil du bemærke dine drømme ændrer sig betydeligt: ​​du vil kunne huske flere af dine drømme; du vil have mere klarhed omkring betydningen af ​​drømme og “beskeder” modtaget i disse; dine drømme vil være mere levende og flerdimensionale.

*   Få kendskab til kompositionen og egenskaberne i de ædle sten og/eller krystallerne i Dit ZENERGY Earth Stone smykke – Her finder du indførsel i disse. Husk, at disse er retningslinjer, så tag den info, der resonerer med dig – og stol på dine egne erfaringer med dit ZENERGY smykke. Vær opmærksom på, at hver sten du inkorporerer i dit liv, vil skabe sin egen fusion med din unikke energiske signatur. Derfor vil din erfaring med dit smykke, være helt personlig.

Eksempeler På Stenens Viberationer:

Lava Sten:

Lava Sten vil støtte dig i Mental styrke (indsigtsfuldhed), Beslutsomhed og Jordforbindelse
I Am Mentally Strong (insightful), Determent & Grounded 
Jeg Er mentalt stærk (Indsigtsfuld, Beslutsom & Forankret

Turquis Sten:

Turquis Sten vil støtte dig i Healing, Kærlighed, Sundhed og Fred
I Am Healing, Loving, Healthy & Peaceful
Jeg Er Helende, Kærlig, Sund og Fredfyldt

Det hele handler om bevidsthed!

Det handler altid om –  grundlaget for vi kan manifestere hvad vi dybest set ønsker os, og vore evner at omsætte vore intentioner til handling, må være et vibrationelt match til vore ønsker. Earth Stones styrker og balancere dig via specifikke energetiske viberationer, både igennem din krop (dit nervesystem), og dit sind (din underbevidsthed) – og dit hjerte (din visdom). – Det handler om styrkelsen af din bevidsthed!   

Vor indre kerne

Vi har en afgørende, stærk og uforanderlig indre kerne – vor essens. Viberations frekvensen fra vor sande natur, vor essens – udgør muligheden for os alle, for at være i, og manifestere – plus agere fra vor højeste viberation. Derfra skaber vi vor liv og manifesteringer af, – og fra kærlighed, klarhed og reel styrke. I Vor laveste viberation, skaber vi vort liv ud fra frygt, illusioner og følelsen af mangler. Derudover har vi chakra viberationer, der udgør vores mere nuancerede og specifikke skæbne vibrationer.

Vor indre kerne er konstant påvirket af hvorvidt, vi lever udfra vore ubevidste ustønnende over-bevisninger omkring os selv, andre og vor omverden, eller vi udlever vor unikke potentiale via vor beviste valg og intentioner, via vore klare bevidsthed, og vore autentiske (egne) kerneværdier.

The Four Pillows For A Strengthened Life –
De Fire Mindfulness “Skandas” – Vejern Til Vor Stærke Indre Kerne

Vi forholder os til vor personlige vækst og styrke – igennem visdommen – og den afgørende positive og forvandlende erfaring igennem årtusinders praktisering – De fire søjler til et styrket liv: Vor fysiske, mentale, følelsesmæssigge og spirituelle søjler. Styrket igenmem viden, forståelse indsigt og personlig erfaring.

Ved at respektere din krop, og være taknemmelig for alt hvad den gør for dig, må du passe den – og elske den. For at opnå din ønskede indre tilstand, og dine ønskede milepæle i livet, må du give dig selv, andre og livet oprigtig kærlighed, dette ved også at passe på  dit mentale og psykiske velbefindende – din tredie og fjede søjle, ved at udvikle din mentale og psykiske potentiale og styrke. Ved dette må du styrke dit sind, – dit tanke og følelsesliv gennem viden, selvforståelse, selvindsigt og din egen udforskning af dit sind – og dets auto – tænkning, følelsesmæssighed og opfattelsemekanismer. Her oplever du hvordan du kan rumme at være i ro, og tilpasse dig omstændigheder, stress og livsforandringer, uden det forstyrrer din indre essens – Din egen indre kerne. Dit drive og din passion – dit større formål vil være styret af din essens – din sjæl, dette er din forbindelse til din fjerde søjle – din spirituelle vej. De fire søjler støtter din Dharma – Din Livsvej 

Styrk dine 4 livssøjler

Din Fysiske søjle

Denne søjle handler om at tage vare på dit helbred og din fysiske trivsel. Bevægelse og motion er et afgørende afsæt for at tage dig af din fysiske sundhed. Bevæg dig igennem en sport, eller anden fysisk, ved noget du nyder – det vil på naturlig vis styrke din motivation.
Der er mere i at tage dig af din fysiske sundhed end blot at udøve sport. Du behøver også din rigelige søvn (7 til 9 timer), at spise sunde, økologiske fødevarer, og være bevidst om hvad toksiner (dvs. rygning, drikke, stoffer, dårlig ernæring m.m.) gør ved din krop – og din hjerne og sind.
Selv om det på papiret ser ud som vore søjler arbejder uafhængigt af hinanden, er disse altid sammenarbejdende – enten i positiv, eller negativ retning.

Dyrker du nogen for for ekstrem sport, ved du at din udfordring, kræver styrken fra kroppen, tanker, følelser og ånd at fuldføre – dine fire søjler.

Din Mentale Søjle

Du må desuden vide hvordan din mentale søjle, interager med din fysiske søjle – blandt andet via kroppens kemi – hormoner og signalstoffer. Hvordan disse forskellige elementer virker sammen ved forskellige udefrakommmende påvirkninger.
Din mental søjler defineres af evnen til at være på en livslang udviklings og lærings vej, via objektiv tænkning, forståelse for komplekse begreber, og even til at træffe vigtige beslutninger. Du forbedrer din Intellektuelle mentale styrke dagligt gennem studier og forskning, også ved deltagelse i tværfaglig forskning og deltage i ekstra aktiviteter, eventuelt som (frivilligt arbejde).

Din Følelsesmæssige Og Emotionelle Søjle 

At have følelsesmæssig styrke betyder, at du bevidst adresserer, og  tillader dine følelser at udfolde sig i dig, uden du automatisk reagerer på dem, grundet det indre ubehag de bringer op i dig. Ved den oprindelige Mindfulness Tilgang, oplever du at du kan være med dem i kærlig nysgerrighed (bevidsthed), frem for med afvisning og fortrængning  (ubevidsthed). Følelsesmæssig styrke handler aldrig om at styre dine følelser, det handler om at opløse din underbevidstheds auto-triggere, så de ophører med at overvælde dig, og fører til ængstelse, depression, angst, stress og dermed også nedsat fysisk sundhed, – et svækket helbred. 

Ved den Autentiske Mindfulness tilgang, erfarer du at kunne stå over for din frygt, uden den styrer dig, derved opløses dine frygtmekanismer for altid.  – Oftest er disse frygtmekanismer indgraveret i vort nervesystem fra vor barndom – og de fortrængte følelser der sidder i kroppen, må opleves – og frigøres. Derved slipper vi fortidens smerte, der før har styret vor nutid – og vor fremtid.   

Din Spirituelle Søjle 

At have Spirituel styrke er uafhængig af religiøse og kulturelle tilhørsforhold. Spirituel styrke handler om at mærke troen på, – og finde et højere formål i dit liv. At have et højere formål, er noget, som mange mennesker kæmper med. Dette  handler altid om hvem og hvad du er som menneske – og at integrere dine unikke styrker, ind i det liv der er dit her og nu. Ved at udleve din aspiration for det menneske du gerne vil være, vil vejen åbne sig for dig, – ikke udelukkende som vejen dine mål, – også som en vej til din stadige vækst ….

Autentically Blessed – På Bali 

Alle vore ZENERGY smykker, er velsignet og initieret af ypperstepræsten (Sharmanen) Nyana. Processen højner resonansen af viberationer i dit smykke, med din personlige behov, livsønsker og intentioner, lagt i dit unikke Zenergy Earth Jewelry

Når støjen fra livet overdøver vor indre intuitive stemme – og styrke 

På grund af ”støjen” fra livet, kan det være svært at være i balance, i vore naturlige vibrationer af enhver art. Vore personlige påvirkninger og oplevelser forvrænger og overdøver vores naturlige vibrationsfelt og får os til at tænke, føle og gøre ting, som ofte langtfra er gavnlige for os. Vi må derfor finde en måde at gen-balancere vores viberationsfelt og løfte vores energi, for at komme tilbage til vores naturlige vibrationelle tilstand – Vor sande natur.

Måden vi styrker vor frekvens niveau

Vi kan fjerne støjen fra vores stærkeste vibrationsfelt – vor intuitive sande essens, ved at følge en helhedsorienteret udviklingsvej, i vort tilfælde den oprindelige – og fulde Mindfulness tilgang, der til stadighed løfter din bevidsthed, og derved også din viberation. Derved gives vores naturlige sande og stærke essens, en vej – og plads til healing og gen-balance – og derved påvirker vi direkte, og kontinuerligt  vort afgørende viberationscenter, vor indre kerne.

Derudover kan vi ved at bære halvædelstene, positivt påvirke og styrke vor menneskelige vibrationelle felter, der radikalt påvirker og styrker vor energetiske balancer. Alle halv-ædelstene har en specifik og meget stærk viberation, der højner vore egne naturlige vibrationer. Ved at overvinde vor indre støj på vor personlige frekvens, kan vi styrke genskabelsen af balance og vækst i vort dybeste dominerende vibrationelle felt…

Styrk din personlige vibration – Din “Life Force-energy”

Vores smykker er designet til at forbedre kraften i dine naturlige vibrerende markører, og der er skabt et specifikt smykke via Earth Stones der matcher dit unikke behov, i hvert af dine vibrationelle felter.
Smykkerne er håndfremstillet af rene halvædelsten og ædle metaller fra Zenergy Earth Stone Collection. De styrker dine behov for “uploading” af din unikke viberation, og løfter derved dit peronlige flow i livet, – din unikke livs og skaberkraft…..

33064921_1424477904323199_5626340706025996288_n

I Am

Yderpolerne imellem vore viberationer går fra frygt til kærlighed

Det er i vores verden de to basale kræfter der overordnet enten driver os til bevidst og ansvarsfuld forandring, eller holder os tilbage i livet. – Disse er frygt og kærlighed. Vi kan blive så vant til at vor ubevidste frygt for forandring, og manglende selvtillid og følelse af selvværdi, styrer vores tanker, forståelse, følelser og handlinger, at vi selv slet ikke forbinder det med frygt.

Det kan dog være brugbart at stille sig selv spørgsmålet om det, i en given situation, er tillid (kærlighed), der driver en selv eller andre, og hvis svaret er nej, er det usikkerhed (frygten)  der stagnerer og hæmmer os, – væk fra de spændende, positive og styrkende tiltag i tilværelsen. Principelt er det helt overordnet de to nævnte følelsesmæssige drivkræfter. Vi er oftest motiveret til handling af frygt (lav viberation), eller inspireret til handling af kærlighed til det vi laver, og til vore relationer (høj viberation).

Når det kommer til energien lagt i enhver af vore handlinger, er en vigtig sondring imellem de to grundlæggende handlingstyper: motiveret og inspireret handling.

(Motivated Action) Motiveret handling

Motiveret handling er en præstations tendens, der ofte er beundret som et tegn på  succes i vor ydre verden. Ulempen er – at vi herfra skaber fra lavfrekvente, og derved energidrænede tanker følelser og handlinger, der sænker vore viberationer, og efterlader os udmattede og stressede. 

( Inspired Action) Inspireret handling 

Inspireret handling er handling drevet af din essens. Din sande natur er uden  behov for at føle sig tryg, sikker, elsket og beundret. Den er allerede alt det og meget mere til. Fra denne frekvens vil du blot bidrage med, hvad du er her for at bidrage med til andre, og derved udtrykke dine naturlige kvaliteter af kærlighed, tillid, frihed og kreativitet.

Inspireret handling er et energi skabende “træk” – henimod handlinger, forårsaget af dine inderste ønsker om at udtrykke dig fuldt ud, igennem din unikke manifestationsevne – din skaberkraft.
Motiveret handling udløses via en energi krævende og drænende indsats, – lav frekvens. Inspireret handling producerer energi og velvære – høj frekvens. Hvordan er din handlingstilgang – tillids eller frygtbaseret ?

Hvordan Earth Stones virker og påvirker os

Viberation er naturens eget bærende fundament og dynamiske princip. Eksempelvis har klare kvarts krystaller været på vor planet siden jordens begyndelse. Ældgamle civilisationer har brugt kvarts krystaller som beskyttende talismænd, freds offergaver, og som et stærkt bevidstheds, helbredsstyrkende og spirituelt healende redskab, også båret som unikke og smukke smykker.

I dag udgør kvarts 12% af jordskorpen, og bruges i næsten alle former for teknologi, herunder næsten alt elektronik, informationslagring og meget mere. Alle halv ædelstenes vibrationsenergi kan omdannes på mange kraftfulde måder. Med sin oprindelse fra – forbindelse til Jorden og dens livsgivende elementer er det meningsfuldt, at jordens sten er helbredende universelt.

Vores smykker støtter og styrker dig ved et upload af den naturlige vibration der netop matcher og styrker dig og dit unikke gen-balancerings og styrkelses behov. Resultatet er oplevelsen af en specifik øget indre kraft og balance i dig selv – og i livet.

En syntese af hele verdens visdoms traditioner, spiritualitet og videnskab igennem årtusinder

Denne spirituelle og energetiske videnskab er i sig selv designet og opstået via naturens egen utrolige og bærende intelligens. Igennem årtusinder har visdomstraditioner høstet kræfter, indsigter, og healing via Earth Stones. Dette ved at kombinere den spirituelle matematik fra oldtidens kaldeiske numerologi, de åndelige indsigter i sten og energi fra ​​nordamerikansk shamanisme, og buddhismens tilgang og anvendelse af helbredende sten.

Du kan endvidere vælge dine personligt styrkende Earth Stone udfra Enneagrammets visdom omkring din kerne-egenskab, Kabbalah filosofien, den vediske yoga og chakra videnskab, astrologien – og de mange andre videnskabs og visdomstraditioner, da de alle anderkender balancering og styrkelse via viberationerne fra jordens sten.  

Enneagrammets visdom

Via enneagrammets visdom, kan du vælge et smykke af halvædelsten “Earth Stones”, skabt til at styrke din kerneessens vibration. Her fokuseres på at du bærer et armbånd – En Shambahla, eller et armb[nd – en Mahla der matcher energien til din kerneegenskab. Herved løfter du yderligere din bevidstheds kraft, og stenen løfter dig i det bliver endnu lettere at være tro mod dig selv, og din helt unikke vej i livet.

Visdommen via Numerologi

Numerologi handler om betydningen og defineringen af påvirkningen af den energiske signatur, via tal, bogstaver og symboler. Det vil sige, hvorfor og hvordan disse påvirker vores liv. Hele dette system er oppebåret af videnskaben omkring lyd frekvenser, og den energetiske viberation i os der styrkes af disse. Dine Earth Stones vil matche og styrke disse viberationer.

Mindfulness & Yogaens tusinderårige traditioner

Yoga Mahla kæder – og Shambahla armbånd, er i tusinder af år traditionelt fremstillet af halv-ædelstene og andre naturlige materialer med høj energi. Prakssisen med Mahla og Shambhala initiationer, og deres anvendelse som meditativt og personligt styrkende redskab, er opstået via meditations og yoga traditioner der går tusinder år tilbage i tiden. Netop via Yogaen – som er baseret på hinduisme – og yogaens stigende popularitet, og den store vækst af Mindfulness meditationens buddhistiske rødder, er brugen af Mahlaer og Shambhaler, nu spredt over hele verden.

Alle åndelige visdoms traditioner går tilbage tusinder af år på alle kontinenter, med forskellige kulturer og deres forskellige tilgange til spiritualitet – universets visdom. De alle har hver deres yderst præcise metoder til at forbinde mennesker med universets visdom gennem Moder Natur og hendes naturlige og kraftfulde principper.

Vi samler brikkerne

Vi i Zenergy Mindfulness Jevelery står vi på skuldrene af samtlige åndelige og spirituelle visdoms traditioner igennem årtusinder. Vi har naturligvis langtfra opfundet denne geo-spirituelle forståelse eller afdækket denne visdom, af semi-ædelstenenes kraftfulde energi og viberationelle frekvenser, vi har blot samlet brikkerne, til styrkelse og glæde for dig, via vor Zenergy Earth Collection.

Vi kan hver især møde verden med forskellig tilgang til, hvordan naturens bærende principper er opretholdt, og hvordan disse altid direkte vil påvirke mennesket.
Som konklusion er vore differentierede veje endt i en entydig og samtykkende viden, Spiritualitet og videnskab “ser” det samme. Forskellen er – den spirituelle vej er en udviklingsvej både igennem viden, praksis og personlig erfaring! 

Videnskab og spiritualitet

Helheden i vor frekvens-visdom, er en stærk åndelig og spirituel viden der har præget samtlige civilisationer før os.
Denne viden er mere specifikt centreret omkring vore ni indsigts niveauer – som er lig med vore 9 udviklingsniveauer af vor bevidsthed, der yderligere igen er et match til styrken af vor vibrationelle frekvens. Disse 3 parametre vil altid være et match i ethvert individ, rangerende fra den høje til den lave ende.

Denne viden kan – og vil gavne den fortsatte udvikling af mennesket over hele verden. Dette ved at gøre det nemmere at gennemgå personlig transformation, og oplevelsen af kraftfuld styrkelse af det enkelte menneskes livskraft, lykke og skaberkapacitet.

Etikken ved høst af jordens Energi 

Vi arbejder med jordens energi, og dens kalibrering med universet – og med dig. Derfor er det vigtigt at være taknemmelig for den gave vi får. På Bali er Ædle Sten dybt værdsat, da det reelle ønske er at dele den glæde, fred, vækst og helbredelse imellem mennesker, Balineseren har deres erfaringer med ædle sten igennem årtusinder.

De der ved hvor kraftig krystalenergi er, forstår hvorfor det er vigtigt at respektere, hvor den kommer fra. At tage krystaller fra jorden på en uetisk måde, påvirker stenens energi. Derfor arbejde vi i relationer med familieejede miner og andre kilder, der er opmærksomme på mindful minedrift.

Vi vil være sikre på, at vores Ædle Stene og Krystaller er af højeste kvalitet, og at de bliver “høstet” på en kærlig måde. Derved vil hver krystal vibrerer ved sin højeste frekvens, når den kommer til dig, og sit nye hjem. Den energetiske integritet og etiske indkøb af vores krystaller er afgørende. Når vi gør en positiv indsats for at respektere Jorden, kredser denne energi tilbage på vores vej.

Ægte Vs fremdrevne Ædle Sten og Krystaller

Mange af de sten der anvendes til healingbehandlinger og vibrationsstyrkende smykker idag, er desværre kemisk fremdrevet, da det er muligt at kopiere stenens mineralkombination, og tilsætte kemi for at “drive” sten og krystaller frem på kort tid! Køb af Ædle Stene og Krystaller i massekvantiteter fra ukendte kilder resultere i lavere omkostninger – Her prioriterer vi frem for alt ægtheden,naturligvis grundet umuligheden i at kopiere naturens mirakler – Kemiske fremdrevne sten har igen vibrations og frekvens kraft.

Vores tilgang er, vi handler med mennesker vi stoler på, og vi ønsker, at du gør det samme. Så hvad enten du kigger på sten igennem din lokale krystalbutik eller handler online, – sørg for at stenene du søger – enten til at bære selv, eller/ og placere i dit hjem, kommer fra en kilde, du stoler på.

Vi glæder os til at du oplever den ædle og stærke energi fra ZENERGY Earth sten og  krystalenergi

Med ”k”ærlighed,

Jeanne

 Vor Vision & Mission

———————

Du er velkommen til at kontakte os, skulle du have behov for yderligere information før dit valg af ZENERGY Earth Stone Jewelry

 

Kontakt os herunder ved information, og køb af ZENERGY Earth Jewelry, både som privat – og forretningsdrivende

Varme hilsener Jeanne

Privacy Policy

Privacy Policy: By providing your email address to “Oprindelig Mindfulness”, you consent to receiving periodic personal growth and health-related informational and special offer emails from Oprindelig Mindfulness. If you no longer wish to receive our emails, just use the “unsubscribe” link in the email you received, – or write jeannetorres@live.dk – and you will not be contacted again.
Oprindelig Mindfulness will never sell, rent or loan your email address or information to any individual, company, or organization.

 

Disclaimer

The material on this site is intended as an educational tool to offer information about alternative healing and health maintenance options, available to the health care consumer today. The advice on this site and in all of “Original Mindfulness” published works are intended solely for informational and educational purposes and not as medical advice. The products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Please consult a medical professional if you have questions about your medical health.

Copyright

Copyright © 2008-2018  Original Mindfulness – All Rights Reserved.
No part of the information on this website may be reproduced, stored in a retrieval system, transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, recording, or otherwise, without the prior written permission of Original Mindfulness adm.