Vision & Mission

Vor Vision & Mission

 

Origin Of Mindfulness & Zenergy Earth Jewelery
er to komplimentere tilgange til udvikling og åbning
af vor fulde potentiale som individ.
Vores mindfulde vision & mission er bygget på vore værdier, der er fundament for vor syn og tilgang, til både os selv – og vor verden.

Det er vort fokus punkt –
Det der holder os sammen –
Det vi træffer beslutninger fra –
Det vi vokser fra –
Det er grundlaget for hvem vi er –
Det er hvorfor vi er her –
Det er vi er meget stolte af –
Det er fundamentet for kærlighed…..
Det er Oprindelig Mindfulness & Malas Made From Love

Autentisitet og integritet er de bærende faktorer for os – og giver os mulighed for at ære hvad vi værdisætter højst – sandhed, tradition og vækst.

I Mindfulness termenologien er det bærende fundament netop din autentisitet – din egen ægthed, og din integritet – din “k”ærlige oprigtighed.
Den indledende del på den ottefoldige vej  – Dharmaen. 

 

Denne tilgang giver os empowerment til som individer, at vi kontinuerligt giver os selv og mennesker omkring os, mulighed for at leve i – og udleve den smukke, sande og den stærke hensigt – via den bevidste og kærlige intention og styrke.

Din daglige tilgang til Mindfulness træningen, kan bibringe dig din ”k”ærlige refleksion og introspektion, der kan samle dig som person, i din naturlige og stærke helhed. Derfra vil du udfolde dit liv fra din kærlige essens – Dit Zenergy Earth smykke er et stærkt, smukt og styrkende værktøj, der holder dig til, og styrker din intention, om dit liv i harmoni, healing & helhed. 

Du opdager at det du dybest set ønsker at føle og repræsentere, rent faktisk er præcis det du har adgang til, i din essens – den du er!!. 
Dette er selve definitionen, og oplevelsen af  din personlige vej.
Din personlige vej åbner din store styrke – din fulde integritet og ​​autentisitet.
Alt i livet flyder derfra….

18268266_10210810944567356_4316250615531290173_n

Her er 4 trin til at leve med
autentisitet – ægthed og integritet – oprigtighed.

Du vil opleve både din styrkede autentisitet – din egen ægthed, og din integritet – oprigtighed – ved at du har:

A. Du har stærkere kontakt til din egen indre verden, dine tanker og dine følelser
B  Du har friere og mere bevidst kommunikation omkring dine tanker og følelser og intentioner. 
C  Du oplever oprigtigheden – i andre der værdisætter disse grunlæggende kerneværdier – og de der søger disse, og oplever at i dette møde vokser alting i styrke – og manifestation.

Trin 1: Definer dine kerneværdier. For eksempel anser du autentisitet – ægthed og integritet – oprigtighed, at være stærke og beundringsværdige træk.

Trin 2: Find ud af hvordan disse værdier manifesterer sig i praksis i din dagligdag, både i dig, via dig, og når du oplever dette via andre.

Trin 3: Opdag og anerkend de omstændigheder og situationer, der udfordrer dig, og beslut dig for hvordan du kan styrket din din indsigt i dig selv – og din adfærd via din vækst.

Trin 4: Doner en lille mængde tid til dig selv – til vejen til din egen helhed, harmoni og healing.
Giv dig denne tid til at få adgang til dine behov for klarhed og styrke, via din yndlings tilgang til din personlige vækst – hver dag.

At have styrket din indsigt i dig selv – og at vide på forhånd, hvordan du ønsker at reagere udfra at være tro imod dig selv, vil forberede dig på mødet med dine egne udfordringer.
Herfra kan du – både i din tilgang til dig selv, og i din adfærd, være styrket i din autentisitet og være tro mod din essens. Din mindfulness træning afspejler sig typisk på en måde, der netop gør dig autentisk og oprigtig i din tilgang til dine egne kerneværdier.

At udleve vejen til din fulde integritet og autentisitet er grundlæggende helt ukompliceret – og starter med at igennem – hos os –  via mindfulness tilgangen, at se og forstå dine “dårlig vaner”, og erstatte disse med en ny og styrket selvindsigt, der styrker din intentionelle adfærd.

Vågn op til dit potentiale, anerkend, hvad der holder dig tilbage, og forpligt dig kærligt og ærligt til at udfolde den person, du allerede er i din essens.

18274826_10210811163212822_7341736886403250427_n (1)

Zenergy Earth Jewelery 

Din Zenergy Earth smykke repræsenterer et unikt personligt værktøj.- Et stærkt og smukt redskab til styrkelse af din harmoni, healing & helhed.

Zenergy Unika Kollektionen består af smukke håndlavede unika Mala designs.
Vor unikke Malaer er fremstillet af dygtige, meditative og kreative hænder på Bali – og undertegnede selv.

Alle vore malaerne er fremelsket i bæredygtige materialer fra Semi-ædelstene, krystaller, sølv, bronze, ædelt træ og rudraksha kerner (Shivas tears.)

Din Mala er dit anker

Valget af  din Mala – eller dit unika design, og vor rene materialer, vil gøre din Mala til dit helt personlige styrkende smykke, og det meditations-anker, der vil både matche og styrke din viberation.

Din Mala er velsignet på Bali

Alle vore smukke Malaer, og i alle vore enheder der vil udgøre dit personlige Mala design, er velsignet via en unik og original Balinesisk tempeltradition. Ved denne smukke ceremoni bliver intentionen om kærlighed, medfølelse, vækst, styrke, helhed og harmoni for bæreren initieret i vore Malaer, i de smykkeenheder vore personligt designede smykker består af, og for den kommende bærer af vore Zenergy Earth smykker

Dit helt personlige og unikke Smykke elle Mala Design – til styrkelse af dine chakraer

Din helt personlige Mala, er designet og skabt – præcis til Dig.
Din Mala fremstilles helt efter dit ønsker og behov udfra vort personlige møde.

Her tuner vi ind i klarheden omkring din unikke og din personlige Malas vibrationelle match, der vil åbne, støtte og styrke dig fremover. 

Vort støtte projekt

Salget af alle vore Mala Designs støtter et sundt projekt for enlige mødre på Bali.
Derved støtter du blot ved købet af din Mala, en lille familie til et stærkere liv.
Vor fælles støtte giver mødrene mulighed for at arbejde i deres hjem, så de er sammen med deres børn. Dette giver dem styrke i deres mission – at sprede fred og kærlighed.
Zenergy……

Autensitet & Integritet

Udover at vise os som autentiske enkeltpersoner, indkapsler hvert af vores Malaer, smykker og designs, hvad det betyder at være ægte og ubestridt fra oprindelse.

De er skabt fra organiske materialer, fra egne hænder, og fra vores dedikerede og dygtige håndværkere på Bali.

18275068_10210810946887414_7664249725954010588_n

Nedenfor finder du en dybere indsigt i hvordan vores unikke Zenergy Malaer er fremstillet og designet.

Overhånds Knytning – Vores malaer er håndknyttet mellem hver enkelte perle, og hver enkelte semi-ædelsten. Dette gør din mala bliver meget stærkere, og at du undgår slitage på din mala, via perlerne gnides imod hindanden. Desuden giver perle afstanden perfekt plads til japa meditation. en ekstra bonus er, skulle din mala kæde brydes, undgår du at miste dine perler eller/og semi-ædelstene!

Guru Perlen – Denne perle antages at repræsentere din anderkendelse af din vej, din anderkendelse af se der har nået indsigt og oplysning på denne  vej- Din Dharma.
Start din  meditation på perlen ved siden af ​​guruperlen.
Det menes at være respektløst at krydse over guru-perlen. Når du er nået de 108 perler på din mala, tæller du  – enten ved gå modsat med fingrene tilbage igennem din mala, eller ved at vende denne i hånden, og tælle igen.

Kvasten –  repræsenterer oplysning – Når strengene i kvasten kombineres i toppen til en samlet enhed, repræsenterer dette vores forbindelse til det guddommelige og til hinanden.
Dette er symbolet på Enhed – Oneness, som igen symboliserer vor energi “prana” og vor bevidsthed.

Semi-ædelstenene –  I vore maler anvender vi smukke og vibrations styrkende semi-ædelstene.
Blandt mange muligheder anvender turkis, rosenkvarts og ametyst. Semi-ædelstenene bibringer dig forskellige styrker, løfter dine kvaliteter og styrker dine intentioner, via dit vibrationelle match og behov fra din personlige mala.

Rudraksha Perlerne – Vi anvender autentiske rudraksha perler i mange af vore malaer.
Den rudraksha, vi bruger, er fem mukhis, som er den perle (kerne) der er mest eftertragtet.
Frøet repræsenterer lord Shiva, og er en meget hellig og visdomsgivende del af din mala.

Rudraksha malas er blevet brugt af hinduer fra mindst det 10. århundrede, med henblik på meditation og til bevidstliggørelse af samspillet imellemkrop sind, krop og sjæl. Ordet rudraksha er afledt af Rudra (Shiva-Hinduguden af alle levende væsener) og aksha (øjne).

En hinduistisk legende fortæller; Lord Shiva åbnede sine øjne efter en lang periode med yogisk meditation, og på grund af stærke følelser for menneskeheden, fældede han en tåre. Fra denne ene tåre fra Shivas øje, voksede rudraksha-træet frem.
Det antages, at ved at bære Rudraksha-perlen vil du have beskyttelse af Lord Shiva. Rudraksha frugten er blå, og bliver sort når ved tørring. Det centrale hårde frø kan have fra 1 til 21 indelinger.
 Træet vokser i Sydøstasien.

Bodhi frø – Bodhi malaer har en særlig betydning, da historien fortæller, at da prins Siddhartha sad under et Bodhi-træ og mediterede, opnåede han Buddha tilstand gennem oplysning. Således er malaer fremstillet af Bodhi Seeds (frø), meget værdsat som mediationsredskab for at vågne op til din sande natur.

Bodhi i sanskrit oversættes til “vågen”. Derfor betyder bodhi-frøet “vågent frø.” Bodhi er også et udtryk i buddhismen for at reflektere en Buddhas forståelse for tingenees sande natur.

Mange buddhister anvender bodhi-frø malaer under deres meditationspraksis, for i sidste ende at nå oplysning. Frøene har en særlig betydning for alle søgere af guddommelig visdom, uanset hvilken form for religiøs, spirituel eller filosofisk vej vi  følger.

18222625_10210810946527405_1796406283877791448_n

Healing

Heal dig selv

Hver af os er vor egen healer,- ingen kan helbrede et andet menneske på det dybeste menneskelige niveau.
Når vi skifter vort formål med vores egen dybere healende rejse ud, for at blive healer for andre, træder vi ind på deres livsvej og slipper den stærke empowerment, som udelukkende er tilgængelig for os, på vores egen vej til  klarhed, styrke, vækst og helhed.

Din Mala er et stærkt meditations redskab, envidere dit symbolske anker, der vil styrke dig i at møde dig selv og andre i ønsket om kærlighed, indre fred, stærk integritet og personlig styrke… – Anapannasati

Vor egen healing er vor mest personlige og stærke proces

Når vi ser os selv som healer for andre, mister vi vort nødvendige fokus i vores egen selvhelbredende proces og mister kontakten til vort reelle livsformål.

Når vi ønsker at helbrede i ydre kredse, bliver vor opmærksomhed på andre folks distraktioner, lave energi og viberartion, psykiske traumer og fysiske smerter, og vi ønsker naturligt at andre skal kende fred, glæde, helhed og kærlighed.
Vi kan give og modtage autentiske strategier, værktøjer og visdom til vor healingsrejse.

Via disse kan vi føre os selv, og hinanden til naturlig og stærk personlig healing.

Vi vil møde os selv og andre med kærlig venlighed…  –  Metta

Din mala påvirker og styrker dine Chakraer

Konceptet om en universel livsenergi, der strømmer gennem vores kroppe, går tilbage til 5.000 B.C. I Indien (Prana) og 3.000 B.C. I Kina (ch’i).
Prana, ch’i, og i vor del af verden biofeltet er nogle af de navne, der bruges til at beskrive det kvantificerbare energifelt der omkredser jorden, og er forbundet med kroppens system.

Mange forskere har målt de bølger af energi, der strømmer gennem kroppen via elektrokardiografi (EKG), og har konstateret, at bioenergifeltet er direkte relateret til alle kroppens funktioner.

For den “uindviede” betyder “chakra” “hjul” eller “diskette” i sanskrit. Betegnelsen anvendes som reference til energi hjulene i vores kroppe.

Chakra systemet repræsenterer det første – og stadig det stærkeste værktøj, til at opdage alle kvaliteterne af vor bevidsthed, – der når dine Chakra er i balance – vil legemliggøres i dig, så du kan udleve dit fulde potentiale – livsformål.

Din ZENERGY Mala repræsenterer et unikt personligt værktøj.- Et stærkt og smukt redskab, til din styrkelse til harmoni, healing & helhed, via stenenes vibrationelle evner til styrkelse af dine Chakra.

 

 

 

Visdom giver sig udslag som noget vi oplever via styrket bevidsthed – Intellekt er blot noget vi ved!!  

Når vi ofte træder ind på andre folks sti ”livsvej”, med ønsket om at blive deres healer, er det fordi vi forglemmer, at ægte og dyb healing, er så meget mere dybere, og så meget stærkere, end vores mentale og intellektuelle forståelse og opfattelse af os selv, af vore medmennesker – og af verden omkring os, 

Ved at videreformidle autentiske værktøjer, reel visdom og effektive strategier, der vil føre andre mennesker til selvkærlighed, selvforståelse, selvbevidsthed, selvindsigt – altså reel selv- og livskompetence, som er den personlige impowerment vi alle indeholder, viser vi vejen til andre kan heale sig selv.

Vi vil her møde os selv og andre med medfølelse…. Karuna

Vær forandringen – du vil se i verden

Inspirationen fra vores helbredte selv, er det lys, vi kan kan vise til andre. Der er ingen grund til at overbevise andre om deres behov for helbredelse, og det er uden formål i sig selv.
I stedet tjener din fred, glæde, kærlighed og helhed, som et lyst signal om det stærke menneskelige potentiale der er iboende i os alle, som en tilskyndelse andre til at frigive deres smerte og traumer. Derved oplever og kender glæden de glæden og de uendelige muligheder, der afspejler sig i dig.

Vi vil møde os selv og andre med oprigtig og deltagende glæde….  Uppeka

Alt og alle er vores spejl

Hver eneste oplevelse af healing afspejler din sjæl ”din essens” vej. Og af din mission og dit livsformål. Der er udelukkende givende og nødvendige oplevelser – Livet er både sort og hvidt.
Hver facet af en lektie indeholder løftet om dybere forståelse, læring, helbredelse, transformation og højere viberation. Derved åbnes for den større adgang til dine autentiske og personlige evner til ydre manifestation. 

Når du frigiver behovet for at være en healer til andre, og anerkender din egen vej til helbredelse, bliver dette en naturlig oplevelse på din fremadrettede vej.

Jeg oplever min egen og andres vej – med stor indre fred og helhed….. Samadi

Du er din egen kraftfulde helbreder

Vær din egen helbreder, og anerkend din unikke rejse til helhed, klarhed og styrke. Vær i glæde, det er dit formål, og blive en del af den højeste emotionelle og vibrationelle strøm, der vil og kan inspirere verden med dit lys. 
Fra dette stærke personlige sted bliver du en naturlig inspiration til healing hos alle mennesker omkring dig.

Namaste – Jeanne